Piipahdus arkeen

Sellainen kohtuullisen pikainen, johan sitä ollaan taas kohta pyhäpäivässä. Nämä arkipäivät vietetäänkin sitten tiukasti heilumalla sinne ja tänne, tänään aloitan sen heilahtelun autohuollosta. Kyllä, kirviäinen saa ehjän iskarin hajonneen tilalle ja sehän se on kiva!

Minä en nyt ihan tarkkaan tiedä voiko nuo lämpömittarin osoittamat asteet pitää paikkaansa sillä ei ulkona kyllä tunnu ihan niin kylmältä mitä mittari väittää. Totuus asiasta selvinnee kun olen kurvaillut sinne autohuoltoon ja lähden hölköttelemään sieltä kotia kohti.

Viikonloppu meni pitkälti odottavissa tunnelmissa, poikanen 19veehän lähti lauantaina risteilylle ja sehän tietää aina käytännössä sitä että äiti ei osaa oikein olla. Laiva ei onneksi uponnut eikä poikakaan pudonnut paatista, iltakasin kanttiin tuo rymisteli kotiin todellakin risteilleenä.

Hyvin tuo oli reissun jaksanut, koko aikana oli ennättänyt kuulemma nukkua tunnin laivalla ollessaan. Kotimatka linja-autossa olikin sitten mennyt tiukasti nukkuen jota tosin ei olisi arvannut pojan silmiä katsoessa. Voi jösses että ne olikin lurpallaan!

No, tuliaisia ennätettiin ihmetellä pari tuntia vielä illan päätteeksi ja niin poikanen kuin minäkin hilppasimme nukkumaan jo iltakympiltä. Ilmanko heräsin tänä aamuna hetkohtsilleen viiden jälkeen kun ukko oli tekemässä lähtöä työmaalleen.

Paitsi se autokeikka niin tänään ohjelmassa on myös ihan niitä perinteisiä kuvioita eli pyykkäystä, kokkausta ja imuriakin pitäisi heilauttaa. Himppasen harkinnut sitäkin josko saisi auton ajoissa takaisin niin saattaisin pyörähtää rääpsääkin katsomassa. Yökyläreissunkin mahdollisuutta on väläytelty mutta näkee nyt jaksaako sitä enää näin viimeisinä lomapäivinä nukkua yhtä yötä heikosti.

Muita ihmeitä ei kuvioissa sitten olekaan, niin paitsi torstaina jolloin aloitan töihin paluun pyörähtämällä speden palaverissa. Paikalle kokoontuu puheterapeutin lisäksi myös fyssari joten jonkinlaista selvyyttä asioihin saattaa olla tiedossa. Vaikka mikäs, meille spede on spede ihan sellaisena kuin on.

Ukko on onneksi passelisti loppuviikon vapailla eli kun me muut palaamme sorvin ääreen on täällä kotiorja hoitamassa ruoka- ja siivouspuolta. Se siivouspuoli saattaa tosin olla heikossa mutta ruokapuoli järjestynee mainiosti kuten aina ukon ollessa kotosalla.

Tästä postauksesta tulikin ihan täydellinen sillisalaatti, sopii hyvin kuvaamaan tämän aamun tunnelmia. Tiedä sitten mikä on mutta oikeasti olisin voinut nukkua pidempäänkin tänä aamuna mutta kun kroppa ei moiseen taivu niin se ei taivu.

Tämä tästä, taidan siirtyä ottamaan vielä kupposen kahvia ja kai se pitäisi pyörähtää yläkerrassa tutkailemassa onko kaikki vielä umpiunessa vaiko ei. Spedelle kun täytynee infota lähtiessään ettei tuo ihmettele mihin äiti on kadonnut tämän nukkuessa. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Piipahdus arkeen

  1. Hyvinhän se on teilläkin sitten vuosi vaihtunut. Mulla oli taas jo tänäänkin työpäivä, mutta loppiaisen jälkeen pidän pari vapaapäivää. Tosin silloin vien esikoisen taas tavaroineen Kajaaniin, joten ei sekään ihan levolla mene. Mutta onhan niitä lepopäiviä tässä jo ollut. Ja olen kyllä nukkunut. Sellaisia 10-12 tunnin öitä. Eka parka on saanut olla tassut ristissä, että meikäläinen heräisi aamulenkille. Mutta nyt olo alkaa olla virkeämpi. Toivotaan tilanteen jatkuvan näin. Mukavia vapaita vielä muutamalle päivälle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s