Toisinaan on onni myötä…

Niin sen on pakko olla sillä oikeasti. Kurkkaus mittariin näin aamutuimaan sai kyllä kiittämään kaikkia mahdollisia tähtiä siitä että auton huolto oli eilen eikä tänään. On se nyt hieman toista reippailla melkein tunnin matka kotiin -16 lukemissa kuin nyt mittarissa näkyvissä -20 lukemissa. Ja kyllä, nyt siellä todella TUNTUU kylmältä!

Kirviäinen oli luopunut sievästi siitä rikkoutuneesta iskaristaan. Siis sievästi kuin hienon neidin kuuluukin, mitä nyt oli ensin autokorjaajaparka joutunut purkamaan vaikka mitä päästäkseen siihen käsiksi. On ne vaan varsinaisia suunnittelun kukkasia nuo kärryt, on ne.

Muutaman polttimonkin tuo oli samalla kertaa vaihtanut, kirviäinen kun oli todennut jo ennen katsastusta ettei hän kaipaa mitään parkkivaloja itseensä, silloin kun ollaan parkissa niin meillähän ei olla käynnissä. Olipa autokorjaaja sitten samantien käyttänyt kirviäisen katsastuskonttorillakin ja kas, nyt on kirviäinen ihan huippukuntoinen kaveri!

Mutta sanon minä. Ja sanoinkin, kun kärryn kotiin hain ja ovesta sisään pääsin. Siis oikeasti, kaikki kolinat jäi sinne korjaamolle. Kaikki! Että on se nyt sitten prkle että jos minä sanon että jotain vikaa siinä on niin miksi ihmeessä sitä EI voi uskoa! Niinhän se meno oli tasaista kuin mikä kotiin kurvaillessa.

Jos kohta tässä kohtaa onni potkaisikin niin samaa en nyt oikein tiedä voidaanko sanoa poikasen 19vee kohdalla. Laivamatkaajahan palasi silloin pyhäehtoona kotiin ja kas, eilen päivällä tuo totesikin jo että jaaha, josko sitten uudemman kerran laivalle huomenna. Eli siis tänään. Siis mitä?!

Olivat sitten koulukavereiden kanssa päätyneet siihen että mitä sitä laivareissua sinne hiihtolomalle asti venyttämään, mennäänkin nyt kun on koulusta vapaatakin tiedossa pari päivää. Siis sanon mä että OMG ja pari rumaa sanaa! Tässä saa TAAS olla pelko prsiissä kun poika tänään taas starttaa. Argh!

No, onpa sitten reissut tehtynä, jos näin jotain positiivista tahtoo hakemalla asiasta hakea. Seuraava reissuhan pojalla onkin, tai ainakin pitäisi olla, vasta heinäkuulla ja se on sitten sinne armeijan harmaisiin se! Tai kurkkusalaatithan ne tätä nykyä on.

Muilta osin eilinen menikin sitten ihan pyykäten, siivoillen ja kokkaillen. Tuo pakkanen ulkona kyllä vaikuttaa tilanteeseen nyt sen verran että tässä olisi ehkä syytä miettiä mitä sitä seuraavaksi pyykkäisi, pesukoneen hana kun on aina ja iankaikkisesti se riskialttein kohta tässä torpassa jäätymään.

Ruokaakin pitäisi TAAS tehdä, prinsessa on onneksi lähdössä serkkulikkansa kanssa shoppailureissulle joten hän ei ole ruokavahvuudessa mutta muita syöjiä täällä kyllä on. Tarkoitus olisi ennättää päiväkahvillekin tyttärelle mutta missä kohtaa sinne sitten joutaa onkin toinen asia.

Minun normaalirutiinit kun otti ja paukkui ihan omille väylilleen tänä aamuna, kas kun minä heräsin vasta vartti ennen seiskaa! Normaalistihan olen siihen aikaan ennättänyt jo vaikka mitä mutta pah ja pöh. Tässä sitä istutaan vielä aamukahvilla vaikka kello lähentelee jo puoli kasia. OMG!

Vaan jaa. Josko tästä ryhtyisi vähitellen touhuamaan, prinsessa tilasi herätyksen kasiksi ja olisi ihan kiva ehtiä vähän niitä omia aamurituaaleja, muitakin kuin kahvi, ennen kuin on pakko köpsötellä yläkertaan. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Toisinaan on onni myötä…

  1. Kyllä se talvi nyt tulla rysähti kerralla päälle. Kajaaniin luvataan loppuviikolle sellaista lähes -30 astetta ja sinne pitäisi lähteä. Ajatuskin vapisututtaa!
    Sehän nyt innostui se poika risteilemään. Älä nyt vain tuudittaudu siihen, että se olisi sitten tässä. Kyllä ne hiihtolomalla taas lähtevät kun vauhtiin pääsivät.
    Siskon poika meni eilen vihreisiin. Eka päivä oli mennyt hyvin. Toivottavasti myös jatko. Näillä keleillä kyllä ajattelee, että se kesän lähtö on ilman muuta helpompi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s