OMG! KLUPS! KÄÄK!

Pikana tämä sitten tosiaan menikin. Toki tieto siitä, että viikko sitten ukon tavannut kirurgi oli laittanut suoraan ykköskiirellisyysluokkaan ukon, hieman kielikin sitä ettei tässä välttämättä pitkään odotella leikkuria mutta sittenkin.

Tänään oli aamupäivällä kirurgi soitellut ja kysellyt vointia, todennut että huomenna olisi varmaankin aika leikkaukseen ja kas, iltapäivällä soittikin sitten hoitaja joka toivotti tervetulleeksi osastolle aamulla kello kasiksi. Että näin.

Ja koska ukko on ukko, niin eihän tuo sen kummemmin mitään kysellyt. Sen sentään tajusi kysyä (minun sitä muutamaan kertaan aiemmin kotosalla ääneen mietittyä) että millainen leikkaus se nyt sitten on. Avoleikkauksena tuo nyt sitten menee.

Sairaalassa pitävät kuulemma 1-2 päivää jos vain kaikki menee hyvin, jos jotain matkalla tulee niin aika pitenee sitten sen mukaan.

Vaan jaa. Nyt taidan mennä ottamaan jotain troppia, liekö sitten joku jännitystila lauennut ja toinen paukannut päälle heti iltapäivän uutiset kuultua, aivan tautinen pääkipu joka ei vaan hellitä. Se on moro ja have fun!

4 comments on “OMG! KLUPS! KÄÄK!

  1. Toivottavasti operaatio on sujunut juuri niinkuin on ollut tarkoituskin ja isännän toipuminen pääsee alkamaan. Toivottavasti!!
    Pitäisiköhän sun ottaa esimiehesi kanssa jonkinlainen keskustelutuokio vai onko teillä esim. ns. kehityskeskusteluja? Hänen asenteensa ja toimintatapansa vaikuttavat ihan käsittämättömiltä ja ainakin ihan keskenkasvuisilta. Ei tuollaisella ihmisellä ole kykyjä eikä taitoja esimiehenä olemiseen. Vai luuletko, että puhumisestakaan ei olisi mitään apua tuollaisen ihmisen kanssa? Jonkinlainen muutos jotakin kautta tuohon tilanteeseen pitäisi kyllä saada.

    • Pahoin pelkään että esimies on ollut jo niin monia vuosia esimiehenä ja isoilla paikoilla ettei tämän tekemisiin ja sanomisiin ole enää kenelläkään sanottavaa joka niitä muuttaisi. Ja ei, yhtään ei lohduta se että okei, sillähän on enää kymmenen vuotta eläkeikään…
      No, tämän päiväinen palaveri vaikutti hyvältä. Katsotaan… Jotenkin jäi silti olo että näinköhän puukkoa vielä viuhuu vai voisiko olla vain niin ettei tuolla ole minkäänlaista tilannetajua ja sosiaalista silmää???

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s