Halojatahoo jälleen

Ja kas, maanantaissa ollaan taas. Merkillistä. Mutta sanon minä että tuo saamarin kellojen veivailu on kyllä ihan hanurista! En todellakaan ollut ainoa joka ei tahtonut saada illalla unta, samaan seurakuntaan liittyi niin junnu kuin prinsessakin. Puoli yhdentoista aikaan junnu pyörähti vielä alakerrassakin joten ei liene vaikea arvata että tänä aamuna on takkuista…

Itse tuijottelin telkkaria liki kahteentoista kun ei se uni vaan ottanut tullakseen. Voinkin todeta että nyt on ihan himppasen nuutunut ja puutunut olotila, toivottavasti kahvi herättää ihan tosissaan. Onneksi työpäivällä ei pitäisi olla mitenkään normaalia enempää mittaa, huh.

Pyhäpäivä meni varsin rauhallisissa merkeissä lähinnä tallenteita tuijotellen. Virpoajiakaan ei oven takana käynyt kuin yksi joukkio joten rauhallista, todella. Meiltähän ei kukaan lähtenyt virpomaan, ei edes spede. Ihan hyvä juttu, sanoisin, itse kun en erikoisemmin perusta koko perinteestä.

Prinsessan uusi allergialääkitys tuntuu tällä hetkellä suht toimivalta, toisaalta neiti on pysytellyt lähes täysin sisällä lauantain kaupunkireissua lukuunottamatta joten oikeastaan tänään on sitten ihan totuudenhetket voinnin suhteen. Eiköhän koulupäivä liikuntatunteineen kerro aika hyvin mikä tilanne todellisuudessa on.

Tytärtä ei, kumma kyllä, näkynyt viikonloppuna ollenkaan, yleensähän tuo pyörähtää paikalla liki joka päivä. Iltasella muistin että hitsiläinen, tuohan oli viikonlopun tulevan vaavin toisella mummulla paijattavana. Toinenkin mummu on kovin innostunut vauvasta joten sitä huomiota tuo saa varmasti paljon enemmän siellä kuin täällä mahan osalta.

Olenhan minäkin innoissani ja sikäli se tunne on jopa vahvistunut tässä muutaman viikon aikana, että kaikki vauvapätkät televisiossa saa malttamattomuuden pukkaamaan pintaan. Eikö se nyt jo voisi olla kesä, herranen aika, eikö se vauva nyt jo kohta voisi tulla sieltä?!

Jotenkin en silti osaa samaan tapaan hötkyä odotuksen ympärillä kuin moni muu kiivas odottelija. Ehkä se johtuu osittain siitäkin, että speden odotuksesta nyt ei kuitenkaan ole kuin se 8 vuotta, ei ihan sitäkään vielä, ja tässä on yhtä aikaa niin monta rautaa tulessa että tyttären mahan tuijottelu harvoin on ekana listalla.

Tosin joudun toteamaan, että torstaina totesin tuon alkaneen pyöristyä ihan tosissaan, onhan se masu ollut nähtävissä ja pullukka jo pitkään mutta nyt on selvästi alkanut todellinen kasvupyrähdys ja niinpä niin, kyllähän se ihan tyttömahan muotoinen on.

Iltasella soitteli poikanen 20veekin. Lauantainahan olin saada sydärin aamutuimaan kun huomasin tämän tyttiksen yrittäneen soittaa minulle aamuyöstä. Onneksi sain poikasen kiinni päivällä ja syy oli ollut jälleen varsin simppeli, olivat viettäneet kumpainenkin iltaa omilla tahoillaan ja poikanen oli simahtanut kaverilleen jo iltakympiltä ja koisannut siellä yön.

Liekö sitten sekin osasyynä siihen, että eilen ehtoolla poikanen totesi että suhde taitaa olla ohi. Se, onko tämä sitten ihan oikeasti pysyvä tila, se taas jää nähtäväksi. Jotenkin tuntuu, että heidän suhteensa on ollut jatkuvaa kissa-hiiri-vetoa, ollaan, ei olla, ollaan, ei olla. Ja riidellään.

Tässä saa äiti taas olla sydän sykkyrällä sillä niin. Poikasellahan ei ole omaa asuntoa vaan hän asuu tyttiksen kanssa yhdessä. Edes sitä, onko tuo kirjoilla tuolla, en tiedä, mutta hankalaksi tämä menee taas. Äidin sohva on kyllä tarjolla tarvittaessa, samoin isän mutta silti.

Täytyy nyt toivoa, että poikanen saisi asioitaan jotenkin järjestykseen. Liian usein vain tuntuu että tämä on jatkuvaa edestakaista liikettä järkkäilyjen ja epäjärjestyksen välillä. Että tänään on asiat osittain saatu kuosiin ja huomenna ne onkin taas sekaisin kuin käkikello pakkasella. Huoks.

Vaan jaa. Tässä pitäisi kenties ryhtyä tutkailemaan omaa habitustaankin vähitellen. Ei tämä aamukahvikaan nyt tunnu ihmeitä saavan aikaan mutta kiskonpa sitäkin nyt silti vielä kupposen jos toisenkin. Se on siis moro ja have fun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s