Ohhoh sano!

Enpä olekaan nukkunut näin pitkään kertaakaan tällä lomalla. Ou mai! Olisikohan syynä simppelisti se että eilen otin totta tosiaan rennosti? Koneellisen pyykkiä pesin, tenavat ja itseni evästin edellisen päivän eväillä ja siinä se sitten olikin jos ihan tarkkoja ollaan. Kotvan seurasin kun spede pelasi ekapeli-eskaria ja ekapeli-matikkaa, hetken tein tämän kanssa puheterapiaharjoituksia ja muu aika tulikin sitten lähinnä oltua.

Tallenteita tuli katsottua aika läjä pois siinä päivän mittaan, samalla kilisyttelin puikkoja sillä ah, mitä ihanuuksia hainkaan aamulla kaupasta.

lankakasa

 

Saapa nähdä mitä kaikkea saan noista ihanuuksista aikaan, ihan ensin ryhdyin touhaamaan itselleni tuubihuivia talvipakkasia varten. Harmillista kyllä tein jonkin pienimuotoisen kudontafiban iltasella sen kanssa ja joudun purkamaan vielä lisää, illalla purin jo aika pitkän pätkän pois. Hittolainen soikoon!

Lisäksi epäilen, että käyttämäni pyöröpuikot saisi olla hieman isompaa kokoa, minulla kun on hiton kireä silmukointityyli joten homma on superhidasta nelosen puikoilla. Jossain blogissa oli samankaltainen huivi tehty kasin pyöröillä, näinköhän minunkin pitäisi hankkia isommat ja aloittaa ihan alusta, vaikuttaa näet ikävästi siltä että purkaminen saattaa päätyä jopa niin pitkälle, patenttineule kun ei ota asettuakseen nätisti vaikka kuinka huolellisesti sitä purkaisi.

Jos kohta harmittaa moinen purkamisoperointi niin vielä enemmän harmittaa sonta jota taivaalta römisi maahan eilen usean tunnin ajan. Voi pska! Minullahan EI ole vielä talvikiekot alla ja ihan siksi, etten ole koskaan itse moisia vaihtanut vaan se on ollut aina ukon hommaa. Joka aivaten ainoa päivä tällä viikolla radiossa on hoettu kuinka ne kannattaisi jo vaihtaa alle mutta ilmeisesti ukko ei ole kuunnellut samaa kanavaa.

Speden yhtäkkinen huomautus isukille ”sun täytyy vaihtaa talvirenkaat” ei sekään vaikuttanut ukkoon millään tavalla ja eilen kun tämä palasi töistä iltasella tämä ihmetteli suuresti mistä se kaikki sonta tälle kylälle tullut, tämän työmaan läheisyydessä kun moista sontaa ei ollut nimeksikään. Totesipa tuo vielä että pianko se onneksi tuosta katoaa johon oli pakko todeta, että get your facts right, keskiviikon tietämissä pitäisi näillä näkymin lämmetä täällä.

Hamillista kyllä, minun on ihan pakko lähteä liikenteeseen parin tunnin päästä mutta onnekasta kyllä, yöllä on satanut puhtaasti vettä ja ilma pysynyt tiukasti plussalla joten tiet on räntävapaat ja märät. Toivottavasti mittari ei siirry pakkasen puolelle sillä aikaa kun tien päällä olen, voi olla lievästi hankalaa päästä huonoilla kesäkiekoilla takaisin kotiin.

Lopullisesti kiskaisin herneen nenään juuri ennen maate menoa kun ukko totesi. että ei hän niitä talvirenkaita ryhdy pihassa vaihtamaan viikonloppuna ja minähän olen huomisen päivän kokonaan pois kotoa joten jäävät ensi viikon lopulle moiset touhut. No voi sanonko mikä? Kuten sanoin, vedin herneet nenään ja totesin että jahas. No, nähtäväksi jää palaanko työmaalta ensi viikolla ollenkaan, kesäkiekot ja liukkaat kadut kun ei ole ihan in ja pop.

Tämä tästä russutusosasta, nyt luulen että siirryn suosilla kuosittamaan yön aikana pöllähtänyttä imagoani hieman toisenlaiseksi. Tarkoitushan ei ole säikytellä ketään tuolla reissaillessa. Se on siis moro ja have fun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s