Hän on palannut!

Kyllä, sieltä hän palasi hyvissä sielun ja ruumiin voimissa tänään. Ja on kuulkaa sulavaa menoa ja jouhevaa fiilistä kerrassaan! Ei töki, ei pöki eikä kaatuile, niin ja murinankin on unohtanut johonkin matkan varrelle.

Vistaahan koneessa ei nyt enää ole (eikä tule ikävä) vaan olen siirtynyt harppauksen back-to-basicsiin eli windows seiskaan joka on eittämättä paras windows ikinä mitä koneilla on mielestäni ollut. Toisin sanoen koneeseen ilmestyi tilaakin ihan kummasti, vistahan on varsinainen tilasyöppö ja lisäksi se tuppaa jättämään roipetta koneeseen jokaisen käytön jälkeen ja voin kertoa että sitä roipetta ei koneesta saa muuten pois millään.

Oman yllätyksensäkin tämä huolto (lue, totaaliremppa) toi mukanaan. Jos koneesta ei puuttuisi muutamaa kirjaisinta tai jos siinä ei olisi selvääkin selvempää kulumaa niin näppäimissä kuin niiden vieressäkin niin en ikinä uskoisi että kotiin on palannut sama kone kuin täältä lähtikin.

Oman lisänsä tuo sekin, että koneeseen on kummasti tullut enemmän tehoja ääniin… Öööö, voikohan olla että ne pari kiloa jauhoja olikin sitten kaiuttimien uumenissa? Vai olisiko muka pelkkä koneen tyhjennys ja uusien ohjelmien asentaminen tekikin temput? Jaa-a, mene ja tiedä.

Se nyt ainakin on selvää, että jatkossa ei ole pakko laitella radiota soimaan tabletin kautta keittiössä, nyt riittää kummasti läppärinkin tuottama ääniteho.

Vaan jaa, nyt taidan ryhtyä tutkailemaan mitä kaikkea sitä pitääkään kaivella koneeseen normitoimintoihin, kaikki kirjanmerkithän on mennyttä kalua joten kyllä tässä kotvan saa pelmata ja tutkia. Niin ja aloitussivutkin pitää säätää. Ou jes, mahtia maanantai-iltaa muillekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s