Vähänkö menee yli

Kun on kohta kymmenen vuotta tottunut yhteen niin ihankohan sitä edes oppii uuteen? Tabletti ei todellakaan ole kirjoitusväline, ennemmin htti koska iso osa ajasta menee kirjoitusvirheitä korjatessa….

Ainakin läppäriin tottuneelle. Joka muuten on tosiaan kabut. Tässä prkeleessähän on kosketusnäyttö eli kuin kirpun nainti, Milli vinoon niin se on silmässä. Toivottoman hidasta on Tämä. Joka toinen sana on korjattava.

Siksi teenkin Tästä nyt listamuotoisen.

Onnistumisia:

Rakas Ystäväni hyppäsi tänään elämänsä ekan kerran lentokoneeseen ja on käsittääkseni kohteessa! Way to go, mä tiesin että pystyt!!!!

Mä sain sen vakipaikan ja Oon edelleen ihan että häh??? Oli pikkuisen sellaisia nimiä listalla että oma valinta ei tuntunut alkuunkaan automaattiselta vaikka esimies vakuuttikin haastiksen jälkeen että ykkösparas.

Sain koottua omat ajatukseni nippuun ja sanottua ne siskolleni. En ääneen mutta kirjallisesti. Omat tunteeni joiden olemassaolo on ilmeinen yllätys monelle. Kappas, silläkin on ne.

Olikohan onnistumiset siinä? Ei. Unohdin kertoa että prinsessa odottaa tietoa koulusta johon menee ja jos se on se mihin nyt toivoo ykkösenä niin hups, se on just se mihin toivoin hänen päätyvän.

Ja ei, se ei ole lukio. Iskä toivoo sitä, ei äiti.

Ps! Hermot ei kestä kirjoittaa tällä enempää…

Kirjoittanut Seidi Kategoriassa Yleinen

2 comments on “Vähänkö menee yli

  1. Kiva lukea taas kuulumisiasi! Ja vielä kun hyviä ja kivoja asioita on tapahtunut lisää. Jospa saisit hankittua jossakin vaiheessa uuden läppärin edesmenneen tilalle, sillä tabletti ei oikein ole kirjoitusväline. Oikein mukavaa kesän jatkoa!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s