Aikansa se otti

ja mutkiakin ehti matkaan tulla, tieto siitä että päätökset viivästyykin mahdollisesti jopa ensi viikon alkuun kun tuli eilen. Rauhallisin mielin se silti kehoitti olemaan, esimies, kun asiasta eilen kertoi. Ja katso, niin se tosiaan olikin!

Tämä työpäivä meni mukavasti ulkoilupäivän merkeissä, työkaverin kanssa tuli vetäisty pururata viidesti ympäri siinä tenavien vahdinnan lomassa ja sen kyllä huomasi kun koululle takaisin palailtiin. Oli himppasen kuuma, etten sanoisi, olkoonkin että päivään oli pukeuduttu sen mukaan että keli on suosiollinen.

Kotona ennätin vain piipahtaa päivän päätyttyä, junnun palaveri kun pukkasi päälle. Palaveri oli varsin antoisa, junnun isoin ongelmahan koulussa on asenne koulua kohtaan. Ei opettajia, ei muita oppilaita vaan koulua. Kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta, nih. Eipä yllättänyt!

No, koulupsykologi oli aivan ihana ja sovimmekin että junnu menee hänen kanssaan juttelemaan lähiaikoina, josko se kadonnut motivaatio sieltä löytyisi. Niin ja junnun opehan on ihan huippu, siis täydellisen huipputyyppi junnun opeksi.

Palaverista pyörähdinkin sitten taas kotona ja pam, uudelleen tien päälle, vuorostaan noutamaan melkein ilmaiseksi ostamiani t-paitoja. Siis kyllä, kolme ihan uutta komeaa penskojen t-paitaa 6 ekkeä! Kyllä paikalliset kirpparipalstat on vaan huippujuttu nekin.

Kotiin palattuani otin ja istahdin ulkorappusille, sytytin tupakan ja totesin että jaa, puhelin piippasi viestin merkiksi. Sähköpostia, sitähän sieltä tulla tärskähti. No, niitähän siihen nyt on tullut kaiken maailman roskapostisysteemeiltä mutta hahaa, tämäpä ei sitä ollutkaan!

Ja kyllä, ”valitsen koulutuksen, työstä saadun palautteen, haastattelussa saadun vaikutuksen, kokemuksen sekä näistä tehdyn kokonaisarvion perusteella ….” Siis OMG! JES! JIIHAA!!! Aivan käsittämätön riemu! Mä tein sen, mä todella tein sen!!!

Ja vielä isommin ajateltuna, mä tein lapset, hoitelin ne isommiks, hain koulutukseen alalle johon pääsystä aloin unelmoida speden ollessa ihan pieni ja jumankekka, mä tein sen! Nurinperin koko homman ja omien näyttöjen ja kykyjen ja taitojen ja ja ja ja , MÄ TEIN SEN!!!

Nyt sitten istun täällä, juon kahvia ja odottelen josko junnu lähtisi kohta seurapojaksi kiviä kantamaan, tätä kahvia ennen työkaveri, se tämän vuoden aisapari ennätti soittaa ja pyörähtää pikaisesti pihassa ohikulkiessaan, lahjoikin vielä halausten lisäksi!

omg!

Huomenna poksautan lahjuksen kunhan olen saanut pihahommat riittävän pitkälle ja ruokaostokset hoidettua ja kakkuvärkit maanantaita varten haettua ja sunnuntain äitienpäivämenun mietittyä. Tänään vain olen, ihmettelen ja nakon kiviä sillä nyt on kyllä niiiiiiin… Iiiiiks ja OMG vielä kerran!

12 comments on “Aikansa se otti

  1. No niin! Siä teit sen ja he tekivät ihan oikean valinnan! Niin paljon onnea kuin vain mun syliin mahtuu! Siis sylintäydeltä! Nyt voit rauhassa keskittyä lopettelemaan kevätlukukautta ja odottelemaan ansaittua kesälomaa.

  2. Paljon onnea vaan! Näiden kirjoitustesi perusteella vaikuttaa siltä että olet todella omalla alalla, joten hyvän valinnan tekivät!

  3. Paljon on aikaa vierähtänyt etten ole ennättänyt täällä käydä ja täällä oli näin ihania uutisia! Sylintäydeltä onnea vakituisesta työpaikasta! Kyllä on ihanaa! Ja varmasti tosi hyvä, että työnkuvasi siis todennäköisesti hieman muuttuu ja sinun ja tenavan symbioosi saadaan vähän rakoilemaan. Se on totta mitä tuolla aikaisemmin kirjoitit. Tarvitaan jo hieman omaakin osaamista eikä pelkästään tukeutumista sinuun.

    • Nähtäväksi jää, vaikuttaa siltä että tämän uskollisen myllyni bitit on totaalisen solmussa ja tien pää taitaa olla edessä… Ja kiitos onnitteluista, Sari!

  4. Luin tätä blogiasi taas pitkään,kun en ole välillä paljon blogeissa poikennut, mutta onnittelut täytyy kyllä kirjoittaa juuri tähän. Hyvän valinnan (minun mielestäni itsestään selvän) nuo tekivät.Olet juuri tällaisen työn ammattilainen parhaimmillaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s