Siis omg…

Sieltä se tieto nyt tulla tupsahti, tänään. Passelisti juuri ennen kuin töistä kotiin silpaisin. Maanantaina sitten työhaastatteluun vakipaikkojen osalta. Voin kertoa että ihan hieman alkoi samantien jännittää, olkoonkin että tunnen olevani oikea tyyppi kyseiseen työhön.

Se nyt ihan hieman helpottaa, että tietää esimiehen kuuluvan haastattelijoihin. Mutta sittenkin. Pöydän toisella puolella istuu kyllä muitakin kuin vain esimies joten eipä se mitään takaa. Hakijoita nyt on kuitenkin muitakin kuin vain minä, eli omg.

Taidan ihan suosilla ottaa ja mennä purkamaan tämän patoutumani nyt tuonne kuistille, josko sen kesäkuntoon laittelisi kun ilmatkin on kovin suotuisat koko viikonlopun. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Siis omg…

  1. Eiköhän sulla ole riittävästi näyttöä ammattitaidostasi ja työsi tuloksista vakipaikkaan. Toivotaan parasta! Ja mukavaa Vappua nyt jännityksestä huolimatta!

    • Kiitos, näin sitä kuvittelisin minäkin mutta tunnettuahan on se että tällä kylällä yleensä vakipaikan saa ihan puskista tulevat uudet kasvot joten… No, eiköhän ensi viikolla olla viisaampia ja mitäs, sillä asenteella sinne menen että hommani osaan ja intoa työtä kohtaan löytyy edelleen rutkasti!
      Niin ja hei, kiitos ja hyvät vaput sinnekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s