Pikabloggaus

Herranen aika että siellä on tullut märkää lumisohjoa yön aikana! Sehän tietää käytännössä sitä, että auto on hautautunut valkoiseen sontaan jonka pois laappiminen on kaikkea muuta kuin mukavaa. Yäks. Kevät, tule jo, ei tässä lunta enää kaivata.

Eilinen meni tiukasti ollen ja ihmetellen, mitä nyt ruokapolitiikkaa hoideltiin välillä. Likipitäen kaikki tärkeimmät talleenteetkin tuli katseltua siinä samalla kun heiluttelin sukkapuikkoja, nyt on työn alla ne varapoikanen nelosen villasukat.

Tänään tiedossa onkin sitten normipäivä työmaalla eli huoks jo etukäteen, koko päivä omassa luokassa omalla sakilla ja se jos joku on raskasta puuhaa se. Toisaalta, onneksi meillä on se eriytystila jossa töidenkin tekeminen onnistuu tätä nykyä joten saattaa hyvinkin olla että suurin osa päivästä meneekin siellä.

Täytynee työmaalla kuulostella onko tänään mikään sakki menossa hiihtämään, veikkaan että latu on jokseenkin ummessa tuon lumimäärän takia ja ihan sinne umpihankeen en viitsi spedeä iltapäivästä viedä. Hiihtoreissua kun on suunnitteilla, mikäli siis latu vain on auki.

Toki suunnitteilla on sitten muutakin perushuttua tyyliin pyykkäys, kokkaus ja kenties siivous. Prinsessa puolestaan on tämän päivän pois koulusta sillä hänellä on edessä huippumukava reissu ukon kanssa eli heh, kuulokeskushan se on kun kutsuu.

Vaan jaa. Olen kutrit asetellut jo valmiiksi asentoon joten luulenpa, että otan ja käyn tässä välissä kaivamassa sen auton esiin. Sitten onkin vuorossa herättelykeikka yläkerrassa, speden kanssa touhutaan loput matikan läksyt pois ennen kuin itse lähden työmaalle ja siinä se.

Se on siis moro ja have fun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s