Tonnikalamakaronivuoka

Ja tällaista sitten lähdin värkkäämään, idea tähän muhi aivoissa jo aamusta työmaalle ajellessa.

tonnikalavuoka

keitettyjä makaroneja (taisi olla hieman vajaa litra)

2 prk tonnikalapaloja vedessä

ropaus kuivattua sipulia

fetakuutioita oman maun mukaan

2 dl kermaa

150 g ranskankermaa

vettä (olisiko ollut n desi)

iso turaus ketsuppia

hieman vajaa teelusikka suolaa

sitruunapippuria

valkosipulijauhetta

Makaronit, tonnikalat, kuivatut sipulit ja fetakuutiot vuokaan sekaisin, toisessa vuoassa nesteet ja mausteet sekaisin keskenään ja koko komeuden sekaan. Paisto uunissa (kiertoilma) 175 asteessa n. 30-40 minuuttia.

Ja hyväähän tämä oli, koko vuoka meni niin että heilahti. Pienenä sivuhuomiona totesin tosin että mausteita olisi saanut olla vielä reilummin, toisaalta, nytpä maku oli niin mieto että spedekin piti sapuskasta ihan simona.

 

 

2 comments on “Tonnikalamakaronivuoka

  1. Eipä ole tullut mieleenikn yhdistää tonnikalaa ja makaroonia vaan olen aina laittanut laatikkoon perunasipulisekoitusta. Ja fetaakin vielä. Tuota onkin kokeiltava. Kestää varmaan pakastuksenkin?

    • Eiköhän se kestä ihan yhtä hyvin kuin tavallinenkin makaronilaatikko ja hei, kannattaa lisäillä mausteita ja miksikäs ei sinne voisi nakkoa vaikka jotain rehujakin sekaan jos siltä tuntuu, kirsikkatomaatin puolikkaat tuli itselle mieleen heti kun olimme syöneet 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s