Sehän toimii

Siis kännykkä. Luottamus on tosin edelleen likellä nollaa, sillä taisin heräilläkin pitkin yötä tarkistamaan paljonko kello on sillä mistäs sen tietää ettei kapula ota ja tilttaa nimenomaan yöllä kun itse koisaan eikä näin ollen soikaan aamulla herätyksen merkiksi.

Viikonloppukin sitten mennä hujahti viuhvauh-sukkelaan. Minä päädyin lauantaina tekemään parikin tilausta, toinen tilaus on lahjaksi lähdössä mutta toisen, sen kalliimman, sen tein ihan vain ja ainoastaan itseäni ajatellen. Enpä muistakaan hetkeen tilanneeni itselleni mitään, saati hankkineeni muutenkaan vaan nyt kuulkaa, nyt otin ja rysäytin!

Koska nyt kuitenkin joudun jo työnkin puolesta välillä hytisemään siellä kaukalon laidalla tuntitolkulla ja koska aina toisinaan sitä hytisemistä olisi syytä tehdä omienkin kanssa niin otin ja tilasin itselleni lämpöpohjalliset akulla. Jos ne todella toimivat kuten pitäisi niin hiphei ja hurraa, en minä nyt kuitenkaan talviulkoilua pahana pidä jos ei vain varpaat aina jäätyisi alle viiden minuutin.

Muutamasta blogista kävin lukaisemassa niiden käyttökokemuksista ja vaikuttaa varsin hyviltä peleiltä mikäli blogijutut oli tosissaan kirjoitettuja. Ukon kanssa suoritimme pikaisen laskutoimituksen pohjallisten suhteen ja totesimme, että jos akkujen kesto on se mitä sivusto lupaa niin nehän ei kustanna juuri mitään käyttökertaa kohti.

Se on muuten jännä juttu kuinka paljon lämpimämmältä keli ulkona tuntuukaan kun pakkanen on lauhtunut ihan kunnolla. Tämän aamun lukema näyttää olevan -12 ja kun siinä ennätti jo niitä liki -30 asteenkin pakkasia manata niin tuohan tuntuu lähes kesäkeliltä. Ainakin noin äkkiseltään.

Julmetun kylmä tuulihan siellä säätietojen mukaan käy mutta sitä nyt ei tunne ulkorappusilla pyörähtäessä. Ihme ja kumma mutta kaikki putketkin on pysyneet sulina, onhan niistä toki käyty laskemassa vettäkin sitten säännöllisesti mutta silti. Ehkä ne lisäeristeet kellarissa tosiaan toimivat.

Tänään olisi tarkoitus työpäivän jälkeen pyörähtää ostoksille junnun kanssa ja samaan reissuun ajattelin upottaa piipahduksen rääpsää moikkaamassa. Rääpsähän tulee perjantaina pitkästä aikaa meille yökylään, ja tämä siis ukon toiveesta, joten hyvä sitä on käydä hieman kääntelemässä jo ennakkoon.

Vaan jaa. Sillisalaattipostaus sitten tämäkin, taidan ottaa ja lähteä tutkailemaan ulkoista habitustani työmaakuntoon tässä kohtaa. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Sehän toimii

  1. Enpä ole tuollaisista pohjallisista kuullutkaan, mutta varmasti ovat sulle oikein tarpeelliset. Jospa ehkäisisivät jalkojen kipeytymistäkin. Ja niin, nyt alkoivat sitten härkäviikot ja reikäleivät vai miten se mummo nyt sanoikaan. Ei muuta kuin talvilomaa kohti!

    • Sepä se on yksi toiveeni tässä kohtaa, jos jalat saisi pysymään lämpiminä ULKONAKIN niin luulisi sen vaikuttavan myös sisätiloissa olemiseen.

      Niinhän ne alkoi ja niitähän riittää… Talvilomaa odotellessa 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s