Hyi yäks!!!

Siellähän on hittolainen soikoon pakkasta! En tykkää, en yhtään! No, lohduttaudun sillä että ainakaan ei ole liikuntaa tyrkyllä tänään, ehkä sitä jotenkin selviää hengissä.

Junnu pääsee tänään pitkästä aikaa kokeilemaan kouluelämää, yskä nyt kiusaa edelleen mutta lievemmässä mittakaavassa kuin esim sunnuntaina jolloin oksennus lähti vielä herkästi matkaan yskimisen päätteeksi, ja kuumekin on kokolailla talttunut, eilen illalla lukema oli jo likipitäen normaali eli 37.1.

Työmaalla päivä oli merkillisen rauhallinen, tiedä sitten oliko osansa lääkityksen muutoksella vai millä mutta toteanpa ettei yhtä mukavan rauhallista työpäivää ole ollut nähtävillä likemmäs vuoteen. Sitähän voisi melkein jopa kehua työpäiväänsä varsin mukavaksi!

Kotiin kurvaillessa nappasin matkaan pienen tuhisijan, tuhisija oli passelisti simahtanut juuri unilleen ja jatkoi niitä mummin petissä vielä parin tunnin ajan. Minä ennätin siinä ajassa touhuta ruoan ja viimeistellä toukkapussin jonka pienelle kudoin.

rääppis29

Joo-o, kovin tuo tuntui toukkapussista pitävän, alaosan kohtalo nyt on vielä sikäli auki etten tiedä ompelenko sen kiinni vai laitanko napit tms joten kotiin asti pussukka ei vielä lähtenyt kun lasta seiskan kanttiin palautin. Toisaalta, hyvähän tuon on olla mallina uudelle puikoilla keikkuvalle mallille, se taas lähtee aikanaan työkaverille.

Lomaahan tässä nyt jo odotellaan kieli pitkällään, jos ihan tarkkoja ollaan. Tämän vuoden syysloma tulee olemaan monellakin tapaa merkillinen, kas kun spede muuttaa tuolloin yläkertaan ja minä pääsen näin ollen järkkäämään alakertaakin hieman uusiksi.

Yhden sängyn poistaminen makkarista tekee sinne aika älyttömän paljon tilaa, jos ihan rehellisiä ollaan. Tiedä sitten missä kohtaa saan aikaiseksi ryhtyä toimeen tapettien osalta, niiden poistojärjestys alkaa tosin olkkarista sitten KUN saan aikaiseksi. Pianko niitä repii, ei siinä mitään, mutta kun sitten pitää myös maalata ja haaveissani olen laittamassa jo laminaattiakin lattiaan.

Marssijärjestys näissä touhuissa on tosin ihan toinen kuin vain tapetit, maalit jne, ihan ensin pitäisi pelmata vintti läpi, sen jälkeen vaatehuone ja vasta sitten voisi alkaa ihan tosissaan tutkailla olkkari-makkari-kombinaatiota kuntoon. Ja se vintin ja vaatehuoneen pelmaaminen… sehän se melkein nappaa! Huomaa että aletaan kulkea talvea kohti, mikään muu kuin kutominen ei oikeastaan nappaa ihan tosissaan.

Vaan jaa. Tässä pitäisi kaiketi kohtsilleen laitella itseään työmaakuosiin, koko revohka kun menee tänään kasiin ja sehän tietää sitä, että mahanalusen saa viritellä täyteen jalkoja. Työmaallakin on tiedossa jokseenkin vauhdikas päivä, puukässyt kun katkaisee palaveri esimiehen kanssa. Pöh.

Eipä siinä sitten muuta kuin se on moro ja have fun!

6 comments on “Hyi yäks!!!

 1. Ihana pikkutoukka pussissaan! Tuollainen tiukka paketti rauhoittaa helposti itkevää vauvaa. Omiani ainakin välillä kapaloin, kun tuntui ettei mikään muu auta.
  Hyvä jos lääkkeen vaihdosta on ohjattavallesi hyötyä. Olisihan se mukava, jos hänestä alkaisi kuoriutua kunnon koululainen.
  Tuohon tapettien repimiseen kannattaa odotella, että Rääppis hiukan kasvaa niin saat hyvän apurin…..mukavaa viikkoa pakkasista huolimatta!

  • Toukkapussi on tosiaan ihan hitti, tosin rääppiksen kohdalla alkaa olla jo hieman ”turha”. Rääppishän ei kummemmin itkeskele muutenkaan, vain kun on nälkä tai yliväsymys mutta ehkäpä tuolle tulee kuitenkin käyttöä esim päiväunihetkissä 🙂

   Maltankohan odottaa siihen, että saan rääppiksestä apua… voi olla, että spede lähtee yhtä innokkaasti mukaan repimisiin, prinsessa ainakin olisi valmis heti jos vaan luvan saisi. Mutta niin.. kun ei niitä seiniä voi jättää vain revityiksi 😀

 2. Siellä se vaan pussissa esittelee kieltään! Ihan hassun näköistä!
  Meillä aikanaan osa seinistä maalattiin tapettien päälle. Onnistuisiko sellainen teillä? Tietysti edellyttää sileäpintaisia tapetteja.

  • Voi plääh, meillä on moinen toimenpide tehty jo kertaalleen eikä tapetit ryökäleet ole edes tasaiset. Ihan hyvin se maalaaminen silti toimi aikanaan mutta nyt alkaa seinäpinnat olla siinä määrin kulahtaneita että toinen kerta ei enää onnistukaan. :/

   Todellakin, hassulta näyttää hän pussukassa 😀 Tämä kielen esittely on todella in ja pop vähän joka tilanteessa tätä nykyä, ja hymyllä ryyditettynä tietysti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s