Töihin on palattu

Sillä tapaa pehmeällä laskulla, muka. Varsin passelilta näytti, sano, lukkari jonka käteeni sain ja jos siihen nyt EI tule muutoksia niin voin todeta että jes, ei huono alkuunkaan! Harmillistahan näissä on aina se, että niitä muutoksia tulee liki väkisin edes jonkun verran.

No, tämä viikko mennään omilla opeilla ja se on hyvä se, vasta ensi viikolla lähdetään sitten siihen kieppumiseen pitkin poikin koulua. Onneksi senkin osalta on tilannetta pehmennetty, niitä muualla loikkimistunteja ei olekaan ihan niin paljon kuin esim viime vuonna kyseisen luokan kolmosilla oli.

Koska eilinen työpäivä perustui kuitenkin ihan vain meidän henkilökunnan jäsenten pyörähtelyyn pitkin taloa niin ennätinpä siinä passelissa kohtaa käydä nappaamassa rääppistäkin tutustumassa kouluun. Pakkohan hänet oli työkavereille näyttää kun moisen olin aikaa sitten luvannut.

Tänään alkaakin sitten se todellinen säpinä, onneksi päivä on kaikilla koululaisilla vain kolmetuntinen. Omatkin siirtyvät kympiksi kouluun ja pääsevät yhdeltä, sen kunniaksi kiepahdimme eilen speden kanssa vaateostoksilla. Junnun kanssahan ostoksia tehtiin jo viime viikolla, poika on venynyt niin paljon mittaa ettei mitkään keväällä hankitut housut enää menneet jalkaan.

Tästä tuleekin monella tapaa mielenkiintoinen vuosi, prinsessa aloittaa viimeisen kouluvuoden peruskoulun puolella, poikanen 19vee amiksen viimeisen ja junnu ekan yläkoulussa. Spede on nyt ensimmäinen lapsemme kahden isoimman lisäksi joka käy alakoulua niin ettei siellä ole yhtäkään sisarusta yhtä aikaa.

Mielenkiintoista, sanoisin. Ensi kesänä tiedämmekin sitten mihin prinsessa jatkaa ysiltä ja toisaalta miten junnulla on yläkoulu lähtenyt sujuun. Aika takkuamistahan alakoulu oli, toivottavasti yläkoulu ei perustu samaan takkuamiseen. Poikanen 19vee taas lähtee sitten kesällä armeijaan ja aikoo sen jälkeen muuttaa pois kotoa.

Vaan jaa. Luulenpa, että siirryn nyt kotvaksi tutkailemaan kuinka radikaaleja toimenpiteitä hiuskuontalo kaipaa tänä aamuna, vaikuttaisi siltä että sojotus eri ilmansuuntiin on aikamoinen. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Töihin on palattu

  1. Siitä se uusi lukukausi taas alkaa. Toivottavasti ohjattavasi kesäkin on sujunut mukavasti kasvun ja kehityksen merkeissä. Positiivista puhtia työkauden aloitteluun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s