Siiville hop

Vaikka se on kyllä ihan pakko myöntää, että tällä hetkellä ei yhtään tunnu hop-sana kivalta. Ei siis alkuunkaan. Mikähän ihme siinä on että aina, ihan aina, ennen reissuja edellinen yö on ihan kuraa? Ensin tuli notkuttua töllön ääressä olkkarissa odotellen poikasta 18vee omalta iskä-poika-reissultaan kotiin.

Tämän kotiuduttua yhdentoista kanttiin tulikin odoteltua että tämä suoriutuisi ihan kunnolla sisälle (jäi kaverinsa kanssa heti pihaan pölpöttämään) ja tuijoteltua vielä yksi jakso netflixistä ja sänkyyn hilppaaminen venyikin hupsis vaan puoli yhteen.

Uni ei tahtonut tulla millään eikä asiaa helpottanut millään tavalla se, että tiesi kellon olevan soittamassa kuudelta. Sama vika oli tosin ukollakin, eipä tuokaan unta saanut vaan tuijotteli jotain sarjaa netflixistä hänkin. Se oli hyvinkin puoli kaksi kun viimein sain nukahdettua.

Sitä iloa ei sitten kauaa kestänytkään, ehei. Näin pskaa unta ja havahduin hereille hieman kahden jälkeen. Eikä toivoakaan, että se uni olisi tullut uudelleen, mitä vielä. Ei siinä sitten. Nakkasin rillit takaisin päähän ja jäin tuijottamaan ukon seurana sarjaa manaten about koko maailmaa joutessani.

Puoli neljältä katsoin vielä kelloa, sen jälkeen olen onneksi simahtanut. Ei liene ihme, että siinä kohtaa kun puhelin alkoi kuudelta hälyttää olin ihan hieman että mitä httiä täällä oikein tapahtuu… No, ei tässä nyt auta kuin kiskoa kahvia kaksin käsin ja toivoa että pahimmat unihiekat karisee silmistä ennen kuin täytyy lähteä hakemaan tytärtä ja rääppistä ja kiikuttaa heidät labraan.

Ukko tosin muuten nukkuu ja sikeästi nukkuukin, tuo on kaiketi simahtanut suht pian minun jälkeeni, oletan ainakin, koska töllökin oli pois päältä. Siinähän on se oma aikansa ohjelman päättymisen jälkeen kun se simahtelee omia aikojaan.

Voipi siis olla että sinne siivelle ei mennä suinkaan hop-asenteella vaan laahustaen kuin vanha nautaeläin. Toisaalta, olisihan sekin vaihtelua jos kerrankin osaisi nukkua lentokoneessa. Minä vaan en ole moista taitoa oppinut, pilvien päällä kun on ihan liikaa nähtävää jos vain ikkunapaikan saa.

rääppis12

Tällaista pientä ihmettä kävin eilen kääntelemässä päiväsaikaan. Siinä samalla reissulla nappasin ihanalta kaveriltani ruokapöydän ja tuolit ukon kanssa ja kiikutimme nekin tyttärelle. Nyt tällä onkin sitten oikeastaan kaikki tarvittava huonekaluosasto hankittuna, lievää mietintää aiheuttaa enää kattovalaisinpuoli.

Niitähän tuolla siellä kyllä on, useampikin, odottamassa paikalle asennusta mutta kas, paikalle asennus onkin sitten ihan toinen juttu sillä kaikki on saatu käytettyinä ja niistä jokaisesta yhtä lukuunottamatta puuttuu osat joilla ne kiinnitetään kattoon. Just.

Iltapäivä menikin sitten pitkälti vain ollen ja ihmetellen, hotellille laittelin sähköpostia, tein lentojen lähtöselvitykset netissä ja prinsessan kanssa muokkailimme ruokalistaa tälle viikolle. Tänään ukko lähtee ruokakaupoille ja vaihtamaan valuuttaa päivällä, minä puolestani juoksen pitkin kyliä ja pakkailen kamoja.

Ensin on se labra, sitten tulen kotiin ja teen vauhdilla ison jauhelihasoosin valmiiksi jääkaappiin, päivällä on sitten rääppiksen painokontrolli ja samalla kun kuskaan tyttären ja rääppiksen kotiinsa pyörähdän apteekissa hakemassa prinsessan tropit ja kasvojen hoitoaineet.

Sitten onkin ihan pakko katsoa kamat kasaan, tutkailla että täällä on kaikki ruodussa kuten pitääkin ja ryhtyä tosissaan harkitsemaan sitä lentokenttää kohti lähtemistä. Se voi hyvinkin olla että illalla kun perille asti pääsemme se onkin siinä ja siinä jaksaako hotellilta enää lähteä ruokapaikan metsästykseen.

Vaan jaa. Toinenkaan kupponen kahvetta ei vielä karkottanut unihiekkoja silmistä joten josko tässä pyörähtäisi pihalla ja kokeilisi miten kolmas kupponen yhdistettynä tiskikoneen täyttelyyn toimisi. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Siiville hop

  1. Kyllä on suloinen tuo teidän pikkuinen! Koetahan nyt jaksaa kaikki päivän puuhat. Mä ymmärrän hyvin tuon huonosti nukutun yön ennen lähtöä. Mulla on sama vika. Se tosin on mulla usein myös sunnuntai-iltaisin, kun tietää, että aamulla pitää herätä töihin. Oli se tänäänkin taas yhtä tuskaa tuo herääminen. Oikein ihanaa matkaa teille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s