Sunnuntaita

Hektinen meno ollut taas ja ihan kerrassaan. Keskiviikkona heiluttiin siellä Duudsonparkissa kolmisen tuntia, aikana tuo tuntui olevan varsin riittävä ihan kaikille. Kotimatkaan lähdettiin ruokailun kautta ja kas, kuten niin monesti aiemminkin ukko sai villin idean kotimatkalla.

Kotiin toki päädyttiin mutta vain sen verran että pakkasimme kamat kasaan ja suuntasimme mökille jonka onnistuin vuokraamaan matkan varrelta. Pari yötä mökkielämää, saunomista ja olemista, ei hasssumpaa.

Perjantaina palailtiin illasta kotiin, eilinen meni pitkälti ihan vain ollessa ja tänään alkaakin sitten taas vauhtirumba. Tyttärelle pitäisi hakea ruokapöytä ja tuolit yhdeltä kaveriltani, sen jälkeen pitäisi tehdä pitkä lista kauppaostoksista huomista varten.

Erinäinen määrä pakkailuakin on tiedossa, samoin check-inien tekoa ja kaipa tässä pitäisi laitella pakkaseen jotain ruokiakin valmiiksi siksi aikaa kun matkassa olemme.

Jääkaapin oveen on kirjoitettu pitkä lista puhelinnumeroita joihin voi soitella jos hätätilannetta pukkaa. Mahdollista on sekin, että tytär tuleekin rääppiksen kanssa tänne siksi aikaa kun reissussa olemme, itselleni se olisi varsin hyvä juttu mutta näkee nyt mihin tytär päätyy.

Huomenna on sitten vielä kiiruumpi kuin tänään. Aamusta rääppis labraan, kotiin hoitelemaan loppuja valmisteluja, päivällä rääppis punnitukselle neuvolaan ja sitten taas kotiin valmistelujen pariin. Ukko hoitelee sillä aikaa rahanvaihtoa ja ruokakauppareissua.

Lomahan on varsin ihanaa aikaa mutta jotenkin minun ja ukon käsitys lomasta tuppaa aina olemaan aika kaukana toisistaan. Minulle riittäisi laiskanletkeä oleilu kotosalla, vähän pihankuopsutusta, kenties maalisudin heiluttelua ja muuta vastaavaa mutta ukollehan taas loma on silkkaa menoa sinne ja tänne.

No, eiköhän ensi viikon reissun jälkeen asetuta aloillemme. Kai. Ainakin toivon niin. Ja jos ei niin sitten ei, ukon loman päätyttyä minulla on vielä pari viikkoa lomaa joten ainakin sen ajan saan ihan vain olla ja lötkötellä oman mieleni mukaan. Jei!

Vaan jaa, josko vielä kupponen kahvetta ennen kuin täytyy ryhtyä valmistautumaan siihen pöydännoutoreissuun. Se on siis moro ja have fun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s