Pilvessä

Edelleen. Eipä täältä pilvestä taideta ihan hetkeen laskeutua, ihan mieletön tunne itsellä vieläkin!

Kotva sitten käytiin tytärtä ja pientä neitiä katsomassa, siellähän tuo makoili lämpökaapissa sokeritippa kämmenselässä. Se kämmenselkähän on suunnilleen 10 senttisen kokoinen joten isolta se tippakanyyli siinä näytti. Tänä iltana sokeritippa tosin saatetaan poistaa koska eipä ne sokerit ole sen kummemmin heitelleet.

Hanakka ruokailija on hän, ja rauhallinen kuin mikä. Tämä siis pientä hoitaneen hoitajan suusta kuultua. Ruokapullot ei ole kuin nähdä ja kaiken sen ajan kun ei ole nälkä neiti vain koisaa unessa.

Tytär nyt ei vielä ole kunnossa, onko ihmekään, verenpaine on edelleen jotenkin oudosti korkealla eikä ota tippuakseen ja jonkun ihme lääkkeen olivat tuolle tuupanneet sen pudotukseksi. Lääkkeen inhottava puoli on kuulemma se että olo saattaa mennä sekavaksi mutta eipä tuota tyttärestä nyt huomannut.

Väsynyt oli hänkin, kovin kovin väsynyt ja onko ihmekään, aika rankka vuorokausi takana. Mutta onnellinen, kertakaikkisen onnellinen! Hetkessä hänestä on sukeutunut äiti, vauvasta erossa oleminen on tuskaa. Josko hän nyt saisi nukuttua itse välillä ihan kunnolla, helpottaisi sekin.

prinsessa2

Poikanen 18vee ja prinsessa oli mukana matkassa ja kylläpä he sitten sekosivatkin pienestä. Ukko osasi ottaa rauhallisemmin, ei tuo juuri puhunut sen enempää matkalla kuin sairaalassakaan. Ukon takiahan sinne tänään mentiin, itse olin kyllä ajatellut pitää tämän päivän ihan vain olemispäivänä ilman liikkumista mihinkään suuntaan mutta niin.

Kun hänen on pakko päästä katsomaan että tyttärellä on kaikki hyvin ja kunnossa. Ja onhan se vauvakin kiva nähdä samalla mutta kyllä se tytär oli se pääasia miksi sinne oli ihan pakko tänään päästä käymään. Ja mikä, hyvähän se oli tytär äidinkin nähdä, puhelinlinjat kun on käyneet kuumana sekä eilisen illan että tämän aamun.

Huomenna ajattelin nyt sitten pitää välipäivät sairaalakäyntejen suhteen. Saa nähdä onnistuuko moinen mutta näin ajattelin tehdä, tytär kun on itsekin todella todella väsynyt ja kävijöissä kyllä riittää. Pikku neiti voi siis kerrassaan hyvin, todennäköisesti hänet potkitaan tehon puolelta pois vielä tänään.

Keskolassa olo toki jatkuu senkin jälkeen mutta tehohoidoille kun ei ole tarvetta sen enempää syömisen, lämpöjen kuin sokereidenkaan suhteen. Happeakaan ei ole kertaakaan tarvittu hengityksen tueksi joten ihan kunnossahan tuo on, pieni vaan on.

Meidän rääppis. Suloinen ihana pikku rääppis. Mummi on edelleen ihan out-of-this-world.

Kirjoittanut Seidi Kategoriassa Mummu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s