Loppu häämöttää jo…

Ihanaa ja taivaallista! Vielä tämän ja huomisen kun jaksaa niin sitten se on siinä. Ihan kaikkineen. Jes! Eilinen työpäivä meni varsin hyvin ja miksikäs ei olisi mennyt, vain ekalla tunnilla kun tehtiin kouluhommia ja muut tunnit oli lähinnä vapaamuotoista toimintaa.

Pulpetit tuli siivottua, luokkaa tyhjennettyä jälleen himppanen lisää, salissa käytiin lauluharjoituksissa ja viimeisen tunnin kukin sai käyttää haluamallaan tavalla. Pihalla tuli oltua osa vikasta tunnista, osa menikin sitten pahvilaatikkoautojen tuunaamisessa. Ei hassumpaa siis.

Tänään ei tarvitse kummemmin sitten stressata töiden osalta, aamu kun alkaa kahvituksella josta liukenemme ohjaajapalaveriin. Sitä, kauanko palaveri kestää, ei vielä osaa oikein kukaan sanoa, tarkoitus kun on suunnitella ensi lukuvuoden kerhokuvioita.

Palaverihän ei koske sitä toista määräaikasta tekijää millään tavalla joten hän siirtyy minun tilalleni meille siksi aikaa kun minä siellä olen. Saapa nähdä mitä siitä tulee, olettaisin että hommat sujuu hyvin sillä mitään varsinaista hommaa ope ei ole varmaankaan suunnitellut tuolle ajalle.

Eilisen työpäivän päätteeksi minulle iski ihan julmettu mahakiputila. Sellainen joka sopisi liittymään kierron puoliväliin mutta joka oli voimakkuudeltaan paljon ärhäkämpi kuin yleensä on ollut. Siinä määrin kovaa kipu oli että se vaikutti jo ihan ajattelukykyynkin, jotenkin en vain saanut sitä siirrettyä pois mielestäni.

No, välillä sitä sattuu, minkäs sille tekee ja koska harvemmin kuitenkaan ennättää / voi jäädä laakereilleen lepäämään niin kipu on vain nieltävä. Minä nappasin tyttären kyytiini ja kuskasin tämän apteekissa käymään, itse pyörähdin sillä aikaa kampaajalla kysymässä josko siellä olisi ihan hiustenleikkuuseen aikaa. Ei ollut, hittolainen. Ei koko loppuviikolla.

Nakkasin tyttären kotiin ja ajelin markettiin ostamaan lohta ja kasviksia, jotenkin rehuhammas taas kutkutteli. Kotona touhusin itselleni ja junnulle evästä, muut söi jääkaapista löytämiään ruokia ja prinsessa lämmitti itselleen purkkihernekeittoa. Karu äiti.

Se kipu jatkoi tiukasti olemistaan koko loppupäivän. Sain toki kivusta huolimatta tehtyä normikuviot eli tyhjättyä ja täytettyä tiskikoneen, tutkailtua speden läksyosaston ja keiteltyä kahvia. Oikein muuhun en sitten taipunutkaan siinä illan mittaan. Niin paitsi netin kautta tuli tilattua hiustenleikkuu tälle päivälle eli jotain kai se on sekin.

Nyt aamusta kipu on aika hyvin hellittänyt, pientä kiristelyä on vielä jäljellä toisella sivulla. Tästäkö se vanhuus nyt alkaa? Munasarjojen totaalisella flippauksella josta merkkinä on julmettu kiputila? Pitääkö alkaa odotella kuumia aaltoja tässä kohtaa?

Toivottavasti loppukin kivistely katoaa aamupäivän aikana sillä tänään päivä menee tiukasti juosten kunhan työmaalta ennätän. Ihan ensin kuskaan prinsessan ja tämän pari kaveria Särkänniemeen, sieltä kurvaan pikana käymään kotona, sen perään pitääkin mennä sinne parturiin.

Ei siinä kauaa ennätä olla senkään jälkeen kun pitää jo lähteä hakemaan prinsessaa ja tämän kavereita. Ai niin ja pyykkiosastokin pitäisi tänään ennättää, juhlathan on lauantaina ja oletusarvoisesti tarkoitus olisi mennä puhtailla farkuilla. Siis poikien.

Jossain välissä pitäisi ennättää kauppaankin sen verran, että hakisi tenavalle jonkin pienen kevätlahjan, sehän tässä on tullut vallan tavaksi. Voi olla että tyydyn ihan pelkkään karkkiosastoon tällä kertaa, en taida ennättää sen kummempia hakuja suorittaa.

Huomennahan se on sitten SE päivä. Kun koulun oven kiinni painan niin pariin kuukauteen sitä ei pitäisi availla. Tosin itseni tuntien saattaa käydä niin että renkuan ovenkahvassa jo seuraavalla viikolla, onhan siellä nyt kuitenkin koulusihteeri paikalla.

Huomiseen päivään kuuluu myös muuttotouhut, tytär hakee aamusta ukon kanssa avaimen uuteen huusholliinsa ja eksä tulee sitten illasta pakettiautolla kamoja kuskaamaan. Poikanen 20vee on illassa tuolloin, kuten ukkokin, joten me poikasen 18vee ja tyttären vauvan isän kanssa olemme kaiketi ne pääasialliset muuton tekijät.

Lauantaina on vuorostaan poikien kevätjuhlat jonka jälkeen ukko lähtee poikien kanssa hoplopiin, minä puolestani haen tyttären uudelta asunnolta ja lähden siivoamaan tämän kanssa vanhan luovutuskuntoon. Kiirettä pukkaa siis ihan tosissaan pariksi päiväksi.

No, kunhan muutto on saatu tehtyä niin sen jälkeen voikin sitten nostaa vaikka jalat ilmaan jos siltä tuntuu. Tuskin tuntuu, sillä meidän on tarkoitus lähteä ukon kanssa kaksin syömään vielä lauantaina kunhan hoplopit ja siivot on hoidettu.

Ne jalat on kyllä syytä saada takaisin maankamaralle maanantaina sillä tuolloin pitää käydä TE-toimistossa päivittämässä muuttunut tilanne, ts ilmoittautua ihan työttömäksi työnhakijaksi. Nythän olen vain työnhakija-statuksella vaikka töissä olenkin.

Sen pitäisikin olla sitten viimeinen ihan ehdottoman pakollinen juoksu, sen jälkeen voi ihan oikeasti oikeasti ottaa loman kannalta. Saapa nähdä kauanko menee ennen kuin saa sen ihan oikean lomamoodin päälle. Tässä hommia luetellessa hoksasin senkin että enhän minä ennätä millään leikata nurmikkoa tänään saati huomenna vaikka niin ajattelinkin.

Tai jaa, huomenna saatan ennättää, eksän kun ei pitäisi ennättää paikalle ennen kuin viiden aikaan ja minähän pääsen työmaalta lähtemään jo puoli kahdelta. Hmmm… Kamalalla kiireellä se alkaa tämäkin loma. Hahaa!

Vaan jaa. Nyt pitäisi saada jotenkin hiukset aseteltua aloilleen, hiuslakkaa moiseen hommaan ei parane sotkea sillä niin, se parturi. Saapa nähdä nyhdänkö ne vielä yksitellen irti päästäni laitellessa, siinä määrin rasittavat ne tällä hetkellä on. Se on moro ja have fun!

 

4 comments on “Loppu häämöttää jo…

  1. No onpa sulla melkoinen loppurutistus! Toivottavasti kaikki menee ns. putkeen eikä tule mitään ylimääräisiä kuvioita, tuo kun näyttää melkoiselta minuuttipeliltä. Ja hus pois mahakipu!!

    • No onhan tässä nyt vauhtia mutta olen jo valmiiksi siirtänyt ajatukset ensi viikkoon ja tiistaihin jolloin en laita tikkuakaan ristiin! Kai. 🙂

      Mahakipu onneksi hellitti eilen aamupäivästä joten huh, johan sitä ehtikin riittää.

  2. Kyllä sitä kiirettä taas riittää teidänkin huushollissa. Meillä on nyt tehty siivoa viikonloppuna ja huomenna juhlitaan. Ensin päivällä meillä ja sitten illalla kummipojan luona. Lauantaina on yhdet yo-juhlat ja sunnuntaina tulee vielä vieraita, jotka eivät arkena pääse. Maanantaina olisi sitten taas kokous Helsingissä ja tiistaina kokous täällä töissä joten kiireellä alkaa myös kesäkuu. Ehkä juhannuksen maissa alkaa helpottaa. Mukavia kevätjuhlapäiviä ja muuttorumbaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s