Maanantaita!

Ja niin sitä on iloisesti suoriuduttu äitienpäivästäkin, jei! Lauantai meni kokolailla kuten ajattelinkin, ukko tosin ei lähtenytkään päiväksi reissun päälle kuten alunperin oli suunnitellut vaan pyörähtikin marketissa, touhusi evästä joukoille ja tuijotteli töllötintä.

Minä sen sijaan leipaisin aamusta kakun, tein ruoat tälle päivälle valmiiksi ja siivoilin, pyörähdinpä siinä vielä poikasella 20veekin. Poikanen 18vee lähti mukaan, kuten niin monesti aiemminkin, ja kotimatkalla kurvailtiin viemään poikanen 20vee työautoa noutamaan.

Eilen aamulla heräsin siihen, että sängyn ympärillä kirmaili lapsi jos toinenkin. Speden tekemä äitienpäiväkortti oli kertakaikkisen ihana, lapsen ärrävika oli siirtynyt kirjoitukseenkin; mä lakastan sua äiti. Michael Monroen riipus oli kertakaikkisen ihana ja upea lahja puoliskolta enkä minä nyt moittisi junnulta saamaani essuakaan. Oih!

Päivällä ukko kokkaili sapuskaa ja prinsessa puolestaan leipoi. Minä ihan vain olin ja ihmettelin, tuli siinä kiskastua päiväunetkin. Poikanen 20vee ja tytär pyörähti iltasella paikalle, poikanen kävi suihkussa ennen työajoon lähtöä ja ennätettiin siinä höpötelläkin ihan ajan kanssa.

Ei hassumpi äitienpäivä siis, eikä viikonloppunakaan hassumpi. Mukavaa on sekin, ettei tällä viikolla ole kuin kolme työpäivää ja ne päivät prinsessa kulkee matkassani työmaalle TET-jaksolleen. Työmaalla tuo nyt ei tosin mukanani kulje, joka päivä on eri luokka jonka toimintaan tytär pääsee tutustumaan.

Tänään tiedossa on ihan normipäivä töissä, samoin huomenna, keskiviikkona pitäisikin sitten retkeillä teatteriin. Saapa nähdä miten retkeilyn kanssa käy, tenavan kun on ihan oikeasti syytä skarpata käytöstään mikäli toivoo retkelle pääsevänsä.

Vaan jaa. Kaipa se pitäisi tutkailla oma habitus tässä kohtaa kuntoon, jokseenkin räjähtäneen näköinen naisihminen tuijotteli jälleen peilistä kun vessassa pyörähdin. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Maanantaita!

  1. Olipa sulla ihana äitienpäivä! Meikäläiselle ei tullut lahjoja eikä kukkia. Tai valkovuokkoja pojat olivat sillä pienellä koiralenkillään poimineet. Eikä muutenkaan mitään palvelua. Päin vastoin, melkein meni iltakin riitelyssä, joten kiittelin kyllä perheen miesväkeä tästä ihanasta äitienpäivästä! Onneksi armeijapoika sentään lähti eilen ihan mielellään kasarmille, kun oli jo tiedossa mitä tänään touhutaan.
    Mukavaa viikkoa!

    • No mikä hemmetti siihen miesjoukkoon iski!!! Törkeää touhua, vaikka kieltämättä valkovuokot nyt sentään kertoo edes pienestä ajatuksesta.
      Mukavaa viikkoa sinnekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s