Se olis työmaa kun sitten kutsuis

Taivaallisen ihana mökkireissu on takana ja arkeenkin on taas palattu osin, tänään laskeudutaan sitten ihan lopulliseen arkimoodiin. Sunnuntaina kotiuduimme kolmen jälkeen, lähtöä ennen evästin tenavat mökillä ja ehti siinä spedekin pulahtaa poreissa. Itsehän otin ja saunoin ennen lähtöä, siitä on alkanut tulla jo perinne lähtöpäivinä.

Pyhäehtoo, kuten eilinenkin, meni pitkälti tallenteiden parissa, aika monta oli jäänyt väliin. Kaupassa nyt tietysti tuli käytyä ja pestyä piirun verran pyykkiä mutta siinä ne touhut kokolailla olikin. Prinsessan äikän esitelmän kanssa avittelin oikeastaan liki koko ehtoon, tietoja kirjailijasta kun kaivettiin enkun kielisiltä sivuilta.

Tänään on sitten tosiaan paluu arkeen edessä. Ihan ensin hilppailen työmaalle, sieltä kotiuduttuani pyörähdän jo kotvan kuluttua tien päälle sillä kas, minut yllätettiin totaalisesti hyväsydämisyydellä. Huomasin näet että minulle oli lähetetty netissä viestiä trampan suojaverkosta, uuden trampanhan ostin kahdellakympillä käytettynä kirppariryhmän kautta.

Suojaverkkoa tramppaan ei ollut mutta hinta oli niin alhainen, että tottakai se kannatti silti ostaa. Nyt huomasin yhtäkkiä että minulle on jo liki viikko takaperin laitettu viestiä jonka mukaan suojaverkon putkineen voisi hakea halutessaan ihan ilmaiseksi. Ja ei, viestin laittajaa en tunne eikä tuota tunne trampan myyjäkään, kunhan oli huomannut kauppamme kirpparisivustolla.

Hyvä ettei vedet noussut silmiin kun viestin luin! Tänään ajattelin ajella marketin kautta suojaverkkoa hakemaan, josko pari kahvipakettia ja suklaatia veisi lahjoittajalle. Poikasella 20veekin pitäisi tänään piipahtaa iltasella, tytär tuleekin käymään todnäk samantien kun työmaalta kotiin ennätän.

Vaan jaa. Tässähän voisi kaiketi ryhtyä tutkailemaan omaa habitustaan työmaakuosiin. Kiirutta ei toki vielä ole mutta silti, jotenkin mukavampi itselle kun hiukset on kiinni eikä rötkötä lötkötä pitkin poikin miten sattuu. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Se olis työmaa kun sitten kutsuis

  1. Oli vähän kiirettä eilen kun lueskelin näitä juttuja enkä ehtinyt kommentoimaan. Viikon loman jälkeen tuppaa nämä työt haittaamaan tätä hommaa. Teillä on ollut ihanaa mökkeilyä. Me käytiin viime viikolla esikoisen luona Kajaanissa. Otin kaveriksi äidin ja Ekan. Keskiviikkona tulimme kiireesti alaspäin, kun Kainuuseen luvattiin lunta torstaille. Ja Orivedeltä Tampereelle tuli niin isoja lumihiutaleita etten ollut koko talvena nähnyt. Onneksi kesärenkailla selvittiin. Mukavaa toukokuuta! Sulla alkaa jo lomat lähestyä…..

    • Kevät keikkuen tulevi, niinhän ne väittää, ja se taitaa kyllä pitää paikkansa! Itseäni jännitti miten ennustettujen lumisateiden kanssa käy vappuaattona, jotenkin hirvitti jo ajatuskin siitä että lähtee kesäkiekoilla luistelemaan mökille. Onneksi pääsitte hyvin perille!

      Mökkireissu oli totta tosiaan ihana ja rentouttava, nyt jaksaa painaa tämän loppurutistuksen ennen kuin saa heittää ihan läskiksi olemisen kanssa.

      Mukavaa toukokuuta sinnekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s