Huomenta sitten taas

Torstaihin on ehditty, jes! Eilinen työpäivä oli varsin jees, tenava oli kuin ihmisen mieli käytökseltään saatuaan ensin ekalla tunnilla purettua ilmeisen harmituksen siitä että luvassa oli sisävälkät päiväksi. Sisävälkät taas oli seurausta tiistain välkkähölmöilystä, tai paremminkin välkälle menohölmöilystä.

Sisävälkätkin sujui silti varsin hyvin, ei mitään ihmeellistä rähinöintiä, kiukkuilua tai murinoita, ihan simppelisti istumista ja olemista. Annetut hommat tuo taas hoiteli niin hyvällä sykkeellä että melkein se oli ääneen ihmettelemisen paikka. Ei hassumpaa siis, sanoisin.

Kotiin ennätin vasta lähempänä kolmea, tytärkin siinä ehti soitella ja kysellä josko lähtisin tämän kanssa asuntoa katsomaan mutta en minä oikein ennättänyt, kotona kun odotti soppa keittelijää. Soitteli kyllä heti kämpän nähtyään ja totesi sen olleen varsin hyvä ja tilava. Varannut hän sen nyt sitten oli ja tänään tuon pitäisi selvitellä mm vuokravakuus- ja irtisanomiskuvioita.

Muutto ajoittunee ensi kuun puoleen väliin tai touko-/kesäkuun vaihteeseen. Hyvä niin, ennättää asettua aloilleen ennen vauvan tuloa. Huonekalusysteemeitä nyt jo valmiiksi mietittiin, nyt kun poikanen 20veekin sai asunnon niin eipä saunalla olekaan tyttärelle huonekaluja käytettäviksi.

Parisängyn ja ruokapöydän hankintaa pukkaa siis, täytynee kysellä tuttavilta josko jollakulla olisi kiertoon lähteviä kapineita. Poikanen 20vee puolestaan mietiskeli sohvan hankintaa, sitähän hänellä ei ole missään jemiksessä. No, kunhan nyt saa katon päänsä päälle niin kyllä se siitä!

Kotona touhusin soppaa, spede lähti leikkikselle siksi aikaa kun ruoka valmistui ja junnu kotiutui koulusta passelisti samoihin aikoihin kun sapuska oli valmiina. Iltapäivä menikin pitkälti pälisten sillä tyttären soiton perään soittelikin jo ukon sisko eikä siinä kauaa mennyt kun poikanen 20vee pyörähti paikalle.

Speden kanssa katsottiin tämän läksyt kuntoon tämän palattua leikkisreissu-kakkoselta ja iltapala-aikakin oli ihan yhtäkkiä käsillä. Jotenkin eilinen ilta vain livahti käsistä vaikka oikein mitään en tehnyt! Onko se sitten se kun on riittävästi liikennettä edestakaisin ovissa niin johan se aika suorastaan rientää?

Tänään onkin sitten tiedossa ihan normipäivä työmaalla. Mielenkiinnolla tosin odotan miten ulkoliikunnan käy, ovat luvanneet myteriä. Vielä moisesta ei ainakaan ole merkkejä nähtävissä joten jaa-a, miten lie. Päivä aloitetaan kuitenkin ihan palaverin parissa, työmaalla on varsin vinhaa tällä hetkellä.

Huomenna minulla onkin sitten työhaastattelu (hehheh) esimiehen kanssa, sellainen pikarutistus ajateltiin tehdä ennen kuin tunnit omassa luokassa alkaa. Laki on laki ja sen mukaan on haastateltava ennen kuin voi tehdä virallisia päätöksiä ensi vuoden määräaikaisiin liittyen.

Tässä kohtaa laki on minusta jokseenkin naurettava sillä oikeasti. On jokseenkin selvää, että minä jatkan ihan samaa hommaa kuin tähänkin asti. Todnäk jatkoa sille on luvassa vielä useamman vuoden ajan, nythän matkaamme vasta kolmoselle.

Vaan jaa. Pitäisikö tässä kohtsilleen ryhtyä tutkailemaan omaa habitustaan, taas on jokseenkin jokaiseen ilmansuuntaan sojottavat kutrit päässä. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Huomenta sitten taas

  1. Ehkä se oli tosiaan hyvä laittaa kutrit järjestykseen ennen työhaastattelua, ettei tapahdu mitään ihmeellisyyksiä!
    Hienoa, että asunnot näyttivät hyviltä. Kirppareilta ja kierrätyskeskuksista saattaa tehdä tosi hyviä löytöjä noiden huonekalujen osalta. Kannattaa käydä katselemassa.
    Mukavaa loppuviikkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s