Huomenta sitten taas

Olemme jälleen maanantaissa. Lauantaina iski ihan kunnolla lenssu päälle, jösses sitä nenän vuotamisen määrää! Olo oli vähintäänkin kurja, etten sanoisi. Kuskasin prinsessan ja tämän serkkutytön junalle ja pyörähdin itse samalla kertaa alkossa hakemassa pullon rommia.

Minähän en oikein usko alkoholin hoitaviin vaikutuksiin ja lenssun kohdalla olen sitä mieltä ettei sitä saa hoidettua millään mutta kokeiltava se silti illalla oli. Totta tosiaan, kaksi rommitotia ja lenssu kuivui kokoon! Voiko tosiaan olla niin? Vai johtuiko taudin kokoon kuivuminen sittenkin sitruunateestä ja hunajasta jotka oli totin pääaineet?

Oli miten oli, niin aivan ihanaa oli päästä taudista eroon. Poikanen 20vee pyörähteli edestakaisin koko lauantain, aamulla kahvilla, päivällä syömässä, illalla tuo tuli kysymään josko voisi yöpyä poikasen 18vee huoneessa. Tottakai se kävi, poikanen 18veehän oli mökkireissussa kavereineen.

Ei tuo nyt sitten jäänytkään yöksi kun eks-tyttis soitteli tälle yöllä vaan lähti viivana tämän luokse. Tätä kissa ja hiiri-touhuahan tämä on heillä ollut nyt viimeisimmästä erosta asti. Poikanen on yöpynyt kerran jos eräänkin tyttiksen luona, toisinaan sitten taas isällään tai kavereillaan. Älytöntä.

Eilen tuo ilmestyi jälleen päivällä pyörähtämään, oli menossa kavereitaan tapaamaan. Illalla poikanen ilmestyi sitten paikalle uudemman kerran, poikanen 18veekin oli juuri ennättänyt kotiutumaan. Eks-tyttikselle tuo oli kuulemma jälleen menossa yöksi, aamulla kun oli aikainen työmaalle lähtö ja sieltä nyt pääsee joutuisammin.

Lauantaina spedekin onnistui yllättämään vanhempansa ihan täysin, yhtäkkiä tuo juoksi tuulispäänä olkkariin kysymään missä hänen vaatteensa mahtaa olla. Hän kun oli soittanut luokkakaverilleen ja lähtisi tätä hakemaan seurakseen. Ohhoh! Eipä moista aloitteellisuutta olekaan vielä nähty, mahtavaa!

Spede hölkötteli kaveriaan vastaan aamukympin kanttiin ja iltapäivään asti kaveri sitten olikin meillä. Toivottavasti tämä rohkeentaa speden toimimaan toistekin näin, kyllähän tuossa iässä olisi enemmän kuin kiva saada niitä kavereita vapaa-ajallekin.

Eilen vietettiinkin sitten perinteisen kaavan mukaista sunnuntaita, tallenteita, sapuskaa, kahvia, oleilua, lisää tallenteita. Vaalituloksia tuli kotvanen kurkittua iltasella ja vaikka oma edustaja ei läpi mennytkään niin hienosti tämän puolue nosti asemiaan.

Tänään tiedossa onkin sitten normipäivä työmaalla, selvittelyn alle joutuu tosin huominen päivä. Kas kun se ukon auto, sehän on siellä autohuollossa ja junnulla on se astmapolikäynti päivällä. Ukonhan tuon kanssa piti sinne lähteä mutta autottomuus syö hieman kykyä liikkua.

Minä käyn tänään esimiehen juttusilla asian tiimoilta ja voi olla että otan huomiselle sitten muutaman palkattoman tunnin, kas kun ei sitä nyt viitsi peruakaan enää tässä kohtaa kun ei ole junnun voinnin takia tarpeellista peruminen. Voihan se toki olla että ukko saakin sen auton tänään mutta onpa sitten varoiksi selvitetty sekin jos ei niin käy.

Iltasella minun on tarkoitus lähteä isompien tenavien kanssa eks-anopilla käymään, eksällä kun on synttärit ja eks-anoppi on järkännyt jotkut kutsut mihin eksäkin osallistuu. Nämä ei siis ole synttärikutsut ja eksä tuskin tietää että niitä samalla juhlistetaan siellä joten ihan kiva yllätys on tiedossa hänelle.

Kohtsilleen pitäisi kaiketi ryhtyä omaa habitustaankin tutkailemaan, jälleen kerran joku peikko on käynyt asettamassa hiukset sojottamaan tuhanteen ja yhteen eri suuntaan. Höh. Vaan jaa, josko vielä kupponen kahvia ennen sitä. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Huomenta sitten taas

  1. Mukavaa alkanutta viikkoa! Onneksi flunssasi kuivui kokoon. Oli parannusaine sitten mikä tahansa. Mulla ei ole oikein mitään flunssaa ollutkaan, mutta nyt tuntuu taas siltä, että poskiontelot ovat tulehtuneet. Tai sitten mun hampaassani oleva reikä on pahentunut. Ihmeellistä kipua kuitenkin taas yläleuan osalla on ollut. Pitänee tässä katsella mistä tuo johtuu. Alkaa harmittaa jos se on taas ontelot. Tuntuu, ettei ne parane enää lainkaan.

    • Kannattaa käydä vilauttamassa niitä onteloita, ja niin, ehkä sitä hammastakin samalla. Jompikumpihan siellä kiusaa, oletettavasti ainakin.

      Ontelovaivat on kyllä kurjia, ne kun on sitkeitä kuin mitkä kun ne riesakseen saa. Höh! Tokenemisia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s