Halojatahoo taas

Maanantaihinhan sitä päästiin, jälleen kerran. Eilinen meni ihan vain ollen ja öllötellen, ruokaa nyt tuli laitettua mutta siinä se toiminta oikeastaan olikin.

Tänään onkin sitten normipäivä työmaalla tiedossa, ei ihmeitä niiltä osin. Saapa nähdä meneekö matikan tunti yhtä kivuttomasti kuin tähän asti on mennyt, selvästikin isossa luokassa tunnilla oleminen on alkanut toimia tenavan kanssa. Hyvin tuo on ollut ja tehnyt hommansa, ainoa hankaluus on oikeastaan tehtäviin varattu aika.

Ison luokan ope kun on kovin puheliasta laatua joten ensimmäinen vartti tuntuu menevän aina ihan vain pälätykseen ja jutusteluun. Muutenhan tuo ei niin häiritsisi mutta väkisinkin tehtäviä jää tekemättä enemmän kuin omassa luokassa pidettyjen matikoiden aikana on jäänyt.

Ilmeisen hyvin tenava on silti jaksanut tehdä loput tehtävät kotosalla, ei tuolta ainakaan ole tullut mitään viestiä sen suhteen että tenava kiukuttelisi suuremman tehtävämäärän takia. Hyvää harjoitusta oikeastaan sekin, ensi syksynähän läksyjen määrä kasvaa väkisinkin entisestään.

Jokseenkin räkäinen olo tänä aamuna itsellä, näinköhän tässä yrittää jokin lenssu vielä iskeä kevään kunniaksi? Oksennustautia on liikkeellä runsain mitoin työmaalla mutta siltä olen ainakin vielä välttynyt. Pitänee koputtaa puuta ettei se osu minuun, oksennustauti on todellakin yäks.

Junnu onneksi suoriutui pahimmasta röhästään viikonlopun aikana, josko tuo kykenisi tänään olemaan ihan normaalisti koulussa. Nähtäväksi jää jatkaako röhä sitten kiertoaan pirtissä, spede kun kuulostaa köhivän aika reippaasti mitä yöllä kuuntelin.

Vaan jaa, tästä tulikin nyt pitkälti tautipainotteinen päivitys. Taidan ihan suosilla siirtyä vähitellen tutkailemaan omaa habitustani, on se kumma kuinka hiukset sojottaa aina tuhanteen ja sataan eri suuntaan aamuisin. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Halojatahoo taas

  1. Toivottavasti tautisi ei pahene. Itse olen yskinyt pari viikkoa öisin niin että jopa herään siihen, mutta olen ajatellut sen johtuvat uusista verenpainelääkkeistä. Päivällä kun ei juurikaan yskitä. Pitää jutella lääkärin kanssa taas loppukuusta.
    Mukavaa työviikkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s