Huomenta sitten vaan taas

Ja kas, tänään sitä pääsee sitten ihan aikuisten oikeasti töihin! Ukko on tosiaan vapaapäivällä joten aivan sama vaikka yhtäkkiä näyttäisikin siltä ettei spede olekaan koulukuntoinen, jolta tilanne tosin EI näyttänyt iltasella. Jes, jotenkin tämä kotona notkuminen keskellä työviikkoa ei vain sovi itselle.

Toisaalta lienee ihan ok todeta, että eiliselle osunut luppopäivä oli hyvinkin tehokas. Tuli näet juteltua ja setvittyä asioita siskon kanssa ja ihan pitkällä kaavalla. Tiedä sitten tuliko kumpainenkaan siitä hullua hurskaammaksi mutta puhuttu nyt ainakin on.

Pitkällisen puhelun lisäksi otin ja leivoin pullaa pitkästä aikaa. Ihan testimielessä, jos näin voisi sanoa, sillä minähän en ole enää moista kiertoilmalla paistanut. No, nytpä paistoin ja ihan kaksi peltiä kerralla. Olipa se sitten nopeaa touhua! Varsin onnistuneitakin pullista tuli joten on siinä puolensa, kiertoilmassa.

Spede-reppana nuuskutteli ilmaa yläkerrassa, vasta puolen päivän jälkeen uskalsin ottaa ja kokeilla josko tuolla pysyisi eväät jo sisällä ja kas, pysyihän ne. Jos joku positiivinen puoli tästä meillä riehkanneesta mahataudista on haettava niin se on ehdottomasti sen nopeus. Jos kohta se iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta niin samalla vauhdilla se menee ohikin; kun maha on tyhjentynyt kokonaan niin se on siinä sit.

Tyttären kanssa soiteltiin iltapäivästä, hän on menossa tänään kurkkimaan vaunuja jotka ”velipoikani” myy pois. Ihan yhdistelmät ja olleet käytössä tarkalleen sillä velipojan vanhoilla päivillä pyöräyttämällä lapsosella joten luulisin niiden olevan varsin hyvässä kuosissa.

Muilta osin pienelle onkin kokolailla kaikki kuulemma valmiina vaikka tyttärellä asti ne kapineet ei vielä olekaan. Hyvä niin, tyttären huushollihan on pieni kuin prseensilmä, anteeksi kielenkäyttöni. Toivottavasti tuo nyt saisi suht pian sen isomman asunnon, siinähän saisi samalla meidän saunatupaa tyhjättyä.

Poikasen 20vee kapineet sieltä kun on menossa tyttären käyttöön, poikanen itsehän niitä ei nyt sitten tarvitsekaan sillä mitä ilmeisimmin he ovat aikeissa pysytellä yhdessä miniäkokelaan kanssa ja asustavat tämän asunnossa. Ihan hyvä niin, miniäkokelas kun on edelleen mielestäni varsin jees nyt kun karikot heidän suhteessaan on ilmeisesti pitkälti setvitty.

Tänään työmaalla onkin tiedossa normipäivä. Himppanen liikuntaa, kotvanen äikkää jne. Läksyparkkia, aamupalaveria ja sisävalvontaa. Ei huono ei. Jossain kohtaa pitäisi kaiketi ryhtyä sopimaan sitä ohjattavan palaveria tämän tulevan open kanssa, syksyä varten kun olisi hyvä saada kuviot selviksi kumpaisenkin.

Kotiin en olekaan sen kummempaa puuhaa ehtinyt miettiä, tosin mielessä kävi josko saisi aikaiseksi ja hakisi niitä htin jätesäkkejä ja ottaisi ja kävisi junnun huoneen läpi ihan kunnolla. Ukon vapaita kun voisi hyödyntää myös niin että tämä voisi viedä huomenna muutaman jätesäkin kaattikselle.

Vaan jaa. Kai se pitäisi kurkkia omaa habitustaan ennen kuin lähtee poikasta 18vee herättelemään. Toisaalta, tällä räjähtäneellä habituksella herättelykin voisi olla tehokkaampaa. Tai sitten ei, mene ja tiedä. Se on siis moro ja have fun!

4 comments on “Huomenta sitten vaan taas

 1. Onhan se hyvä, että ainakin puheyhteys siskon kanssa on taas luotu. Toivottavasti hänkin nyt ymmärsi, että oma perhe on sinulle kuitenkin kaikkein tärkein ja välttämättä ei aina pysty keskittymään toisen ongelmiin ja murheisiin.
  Mukava, että vauvalle alkaa olla kaikki valmiina. Se on aina sitten helpompaa kun ei tarvitse kerralla kaikkea hankkia. Toivottavasti vaunut miellyttävät silmää.
  Eiköhän se asuntokin siitä sitten järjesty kun vauva on tulossa.

  • Onhan se hyvä, on, vaikkakin tuntui että toinen puhui aidanseipäistä ja toinen laidunmaasta. Huoks.

   Onhan se mukava vaikka myönnettäköön, että hieman hirvittää sillä eihän karsinaa saisi rakentaa ennen kuin possu on paikalla (äitini lempilauseita). Vaunujen katsominen siirtyi viikonlopulle joten nähtäväksi jää.

   Asunto järjestyy takuulla ajan kanssa, tällä hetkellä ei vain taida olla kaksioita vapaana ja kolmioon tytär tuskin lähtee. Kai. 😀

 2. Meillä oli tuo sama lause, mutta kiersin sen sillä, että koppaan ei tehty petiä ennen kuin vauva oli syntynyt. Mies sitten laittoi lakanat ja peitot ennen kuin tulimme kotiin. Vaunut ja muut hankittiin kyllä valmiiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s