Huomenta taas

Miten tässä nyt jo maanantaihin taas ennätettiin? Kovin ne on nopeatempoisia nuo viikonloput, on ne. Toisaalta, paljon sitä ennättikin tänä viikonloppuna, lauantaina tuli riekuttua ihan tosissaan keittiöosastolla. Aloitin jo aikaisin aamusta sen riekunnan ja ihan kaappien osalta.

Tulipa ainakin siivottua ja tutkittua tarkkaan mitä kaikkea keittiön alakaapit on syöneet. Samalla nakkasin parit tupperin kipot facen kirppikselle myyntiin, ne kun ovat vain lojuneet turhanpantteina kaapeissa. Kumma juttu muuten, kumpainenkin kipoista menikin samantien, toista tullaan tosin vasta tänään hakemaan.

Ukko lähti speden kanssa lumitöihin jo aamuseiskan aikaan, minä jatkoin heilumista kaappien parissa ja siinähän se aamuhetki sitten menikin lupsakkaasti. Kymmenen jäljestä ukko otti ja siirtyi speden kanssa läheiselle kentälle luistelemaan, minä puolestani valmistauduin markettireissuun.

Markettireissun lomassa nakkasin prinsessan ja junnun asemalle, he kun lähtivät leffaan, ja itse pyörähdin aluksi apoteekissa hakemassa prinsessalle lisää kasvojen hoitotuotteita. Samalla ostin spedelle oman suuveden, listerine kun on himppasen turhan ytyä ainetta tämän mielestä.

Marketista mukaan tarttui erinäinen määrä leivontaemmeitä sekä Ella-kirja ja pari kimppua tulppaaneita. En muuten ole yhtä nopealla tahdilla tainnut koskaan pakata kassia kuin tuolloin tein, minua näet ihmetytti kovin laskun loppusumma ja niin. Vaikka olen perusrehellinen ihminen niin tällä kertaa en todellakaan jäänyt tutkimaan kuittia kassahihnalle.

Ostokset kun kustansi kolmekymppiä vaikka minä olin mielessäni laskenut niiden kustantavan viitisenkymppiä. Autossa tutkailin kuittia ja kas, ei ihme. Ella-kirjasta olikin veloitettu vain vitonen hintalapussa olleen parikymppisen sijaan. Outoa.

Kotona ryhdyinkin sitten leivontapuuhiin. Ukko oli lähtenyt speden kanssa vielä giganttiinkin joten ainakin oli hiljaista ja rauhallista.

Phototastic-24_1_2015_6d8c8904-7107-416b-9445-dc449ad75e4e(1)

Niinpä niin. Pellillinen ullantorttua ihan vain ja ainoastaan lapsosten syötäväksi, työmaalle tuli tusattua hyydykekakku joutessaan sillä niin. Minullahan on synttärit enkä ole koskaan synttäreilläni vienyt työmaalle mitään herkkuja. Josko tällä kertaa veisi.

Ukko ryhtyi kotiuduttuaan tuusaamaan sapuskaa, juustotäytteisiä liharullia ja loppuehtoo menikin ihan vain ollen ja ihmetellen. Eilen otettiinkin sitten rennonletkeästi koko päivä, parit leffat tuli tuijotettua, aina välillä lämmitin sapuskaa jääkaapista joukoille ja siinä se pyhä sitten menikin.

Tänään pitäisi olla normipäivä työmaalla mutta nähtäväksi jää millaiseksi se muodostuu. Toivonpa tosiaan, ettei ihan älytöntä ravijuoksua olisi luvassa mutta todnäk toiveeni ei toteudu. Lyön vaikka pääni pantiksi että sisävälkkiä ropisee tänäänkin, kiipeilytelineet kun meni käyttökieltoon perjantaina.

Vaan jaa. Josko tässä omaa habitustaan alkaisi vähitellen tutkailla. Se on siis moro ja have fun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s