Perjantaiaamua

Aikaista sellaista jälleen. Tämä aamu on selvästi hankalampi kuin eilinen, noin siis yläkertalaisten heräämisen suhteen. Pariin kertaan olen jo käynyt poikasen 18vee huoneessa heilahtamassa ja kellokin siellä on soinut mutta eipä tuo nyt ota noustakseen. Eli kohta uusi keikka ja hermoromahduskin saattaa iskeä.

Eilinen työpäivä oli kyllä varsin jees, paitsi parin vikan tunnin osalta. Tai oikeastaan vikan tunnin, tenava kun pisti ihan ranttaliksi tuossa kohtaa. Muutenkin tällä oli eilen joku ihme ihollaroikkumispäivä, ei tahtonut millään mennä jakeluun se ettei kenenkään selässä roikuta tai käsistä renguta. Huoks.

Muilta osin hommat olikin jees, tenava sai hienosti hommansa tehtyä tunneilla ja muutenkin meno oli varsin ok. Mitään yletöntä riekuntaakaan työmaalla ei tarvinnut harjoittaa toisin kuin edellisenä päivänä joten ei hassumpaa.

Kotona olikin sitten sen manailun aika. Ukko oli hakenut spedelle tämän toivoman pelin xbox-konsolille, ihan speden omilla joululahjarahoilla ja sitähän spede ja junnu täällä yritti saada toimimaan kun työmaalta kotiuduin. Ei onnistunut. Ei niin millään.

Minä ryhdyin tutkailemaan tilannetta tarkastettuani speden läksyt, nehän spede tekee ihan omaehtoisesti heti koulusta tultuaan joten kirjat odotti keittiön pöydällä. Sen jälkeen kuikkelehdin yläkertaan kurkkimaan peliosastoa ja voi huoks ja plääh ja vaikkas mitä.

Siinähän se luki pelikotelon kannessakin. ”Requires xbox-goldmembership” näytti olevan pienessä präntissä kotelon etupuolella. Vielä pienemmällä se luki pelikotelon takana suluissa olevalla lisäyksellä sold separately. Just. Ei siinä sitten. Minä tutkailemaan paljonko moinen pirulainen mahtaa kustantaa ja joopa joo.

Kuuskyt ekkeä vuosi. Eli vitosen kuukausi. Voi sanonko mikä? Ei siinä sitten auttanut muu kuin ryhtyä moista jäsenyyttä tilaamaan. Joka ei muuten ollutkaan ihan helppo nakki, erinäinenkin kirosana siinä pääsi tilauksen kanssa säheltäessä.

Tämän jälkeenkään peliä ei päässyt pelaamaan sillä kas, lisäksi pitää olla tili EA-sportsilla. Just. Junnuhan sitä ryhtyi itselleen tekemään, minä pyörähdin sillä aikaa alakerrassa purkamassa joulukuusesta koristeet ja laittelemassa kuusen pakettiin.

Eihän siitä sitten mitään tullut, junnun tilailusta. Minä ennätin siinä välissä lämmittää sapuskatkin ja komensin tenavat syömään, itse otin ja ryhdyin tutkailemaan miten moinen tilaus muka voi olla niin hankala tehdä. Eihän se ollut, veikkaanpa, että junnu on itse jossain kohtaa aiemmin tehnyt itselleen tilin kyseiseen sivustoon.

Vaan eipä sitä peliä päässyt vielä senkään jälkeen pelaamaan. Mikäs siinä sitten, jotain piti ladata pelilevyltä vielä koneelle ja sehän sitten kestikin ja kun lataus oli viimein valmis niin peli ei edelleenkään antanut pelata. Ei hajuakaan mitä tein mutta oho, yhtäkkiä erinäisten klikkausten perään peli oli kuin olikin pelattavissa.

Hemmetti soikoon, saa kyllä olla vihonviimeinen kerta kun ukko ostaa pelejä sen kummemmin perehtymättä kotelon sanomiin! Että risoi siinä kohtaa, kellokin oli jo melkein viisi! No, istahdin itsekin syömään ja samalla tuijottelin OCtä, sen perään keittelin kahvit ja poikanen 18veekin kotiutui työmaaltaan.

Kuuden kanttiin pyörähdin paikallisessa siwassa noutamassa prinsessan tilauksen ja kotiuduttuani laittelin kuusen paketin ympärille teipit tiukasti kiinni. Kiikutin kuusen vintille, siivoilin keittiön ja totesin iltapala-ajan olevan jo ihan käsillä.

Loppuehtoosta en sitten tehnytkään oikein mitään. Niin paitsi löydön työhupparin taskusta. Sinnehän ne yhden lapsosen kuulokojeet oli liikkatunneilla säilötty ja siellähän ne edelleen oli. Voi kun kiva. No, toivottavasti lapsosen äiti ei ole saanut sydänkohtausta havaittuaan kapineiden jääneen jonnekin.

Tänään ei työmaalla pitäisi olla mitään erikoista, mielenkiinnolla odotan miten päivä sujuu tenavan kanssa sillä selvästikin levottomuutta riittää edelleen. Ei sentään ihan samoissa määrin kuin ennen joulua mutta ei tuo syksymoodissa ole.

Vaan jaa. Nyt taidan ryhtyä tutkailemaan omaa habitustani työmaakuosiin, siinä määrin erinomaisessa sotkussa kuontalo jälleen on että lienee paikallaan suorittaa erinäisiä pesutoimenpiteitä. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Perjantaiaamua

  1. Kyllä noiden pelien kanssa on välillä niin vaikeaa, ettei ole tosikaan. Silloin kun meillä oli pojat pienempiä jännitti aina niitä ostaa, kun en ymmärtänyt moisista mitään ja kaikki eivät aina pyörineet meidän koneissa vaikka mitä olisi tehnyt. Nykyisin on hyvä, kun hanskaavat hommat jo itse.
    Intti ei vaan meillä tahdo napata. Eilen oltiin jo valmiita lyömään hanskat tiskiin, mutta onneksi uskalsi mennä juttelemaan ryhmänjohtajalleen ja se kuulemma sitten jo helpotti aika paljon. Tuskaa äidille nuo pojan viestit.

    • No ihan varmasti on! Toivottavasti nyt vähitellen kotiutuu sinne, itse odotan kauhulla sitä aikaa kun poikanen 18vee sinne lähtee sillä hänelle armeijassa oleminen ja pysyminen on todnäk vaikeaa. Poikasen 20vee kohdallahan se oli sikäli ihan toinen juttu, että poikaselle kyseessä oli hassunhauska ”kesäleiri” jonne meni, noin kärjistettynä, poikanen 18vee on tässä asiassa täysin eri maata.

      Pidän peukkuja, että vähitellen ”kotiutuu” sinne inttiin. Mutta jos ei, niin onneksi sieltä pääsee pois! Tsemppiä äidille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s