Huomenen sitten taas

Viimeinen työviikko ennen lomaa alkaa, jes! Eilinen meni kokolailla kylkiasennossa sohvalla, tuli siinä sitten sihdattua, taas kerran, mm Forrest Gump ja Elämä on ihanaa. Iltapäivästä tilasimme kebabia ja pizzaa, siinä määrin runsasta laiskuus oli.

Poikanen 20vee pyörähti päivällä kotona, oli lähdössä hakemaan inttikavereitaan mansesta. Viimeinen lomiltapaluu oli poikasesta todella hulppeaa! Torstainahan he sieltä sitten suoriutuvat pois, tosin suuntaavat suorinta reittiä laivalle ja vasta perjantai-iltana kotiutuvat.

Prinsessa kokkaili muulle joukolle amerikkalaisia pannareita iltapalaksi, spede ei niitä huolinut. Outoa. Muutenkin speden syömiset on ollut vähän sitä sun tätä koko tämän viikon. Ei kai tuo nyt kipeäksi aio tulla? Joulujuhlissa kun on käsittääkseni ohjelmanumero jossa myös spede esiintyy.

Illalla tuijottelin vielä Koston olkkarin puolella ja pätkän verran Rimakauhua ja rakkautta mutta siinä se sitten olikin. Tarkoitus oli toki katsoa kotvanen töllöä vielä makkarinkin puolella mutta pöh ja pah, uni tuli likipitäen samantien kun sänkyyn oikaisin. Hyvä niin, sisäinen kello on näemmä hyvin toiminnassa, hereille havahduin tarkalleen viideltä tänä aamuna.

Kohtsilleen pitäisi kaiketi ryhtyä tutkailemaan habitustaan, jokseenkin räjähtänythän se taas on. Mikähän ihme siinä on, että hiukset alkaa öisin sojottaa tuhanteen ja yhteen suuntaan? Joten niin, se on moro ja have fun!

4 comments on “Huomenen sitten taas

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s