Stabilon kynät buzzauksessa

Pari viikkoa takaperin sain buzzadorilta testattavaksi stabilon kyniä. Aivaten erityisen osuva buzzauskohde sikälikin, että spede opettelee kirjoittamista ja poikanen 18vee on vasuri, testipakkaus kun sisälsi kyniä sekä oikea- että vasenkätisille.

2155_Stabilo_liveboard_600x250_3

 

Kynät on ergonomisesti muotoiltuja ja toimii kerrassaan mainiosti etenkin pienemmän ihmisen kädessä, lyijy- ja värikynät kun on hieman normaalia kynää leveämmät ja istuvat paremmin käteen. Itse olen kuljettanut pakkauksen lyijytäytekynää töissä mukanani ja se on osoittautunut todella toimivaksi ”lainakynäksi” omalle ohjattavalleni.

WP_20141120_005

Spede kun ei oikein ole kynämiehiä, kirjaimista ja numeroista tuppaa tulemaan jokseenkin epäsiistejä, niin on ollut ilo huomata että hieman paksumpi, oikein muotoiltu kynä, on saanut kirjainten kirjoitusasuakin siistiintymään. Oikeastaan se ainoa ongelma näiden kynien kohdalla on saatavuus.

Lyijytäytekyniin menee normaalia paksumpi, 3,15mm lyijy, jota ei sitten olekaan saatavilla joka marketissa. Eipä silti, ei ole näitä kyniäkään, niitä myy kirjakaupat ja kuten jokainen tietää niin kirjakaupat alkaa olla katoavaa kansanperinnettä ”pienemmissä” kaupungeissa.

Netin kautta tilaamalla lyijyä kyllä saa, samoin kyniä, ja pitkälti netin varaanhan näissä ostoksissa ollaan menossa joten ehkä tämä saatavuusongelma on hyvinkin tilapäinen ja johtuu lähinnä siitä, että kaikki ei vielä tee niitä nettiostoksia.

Näitä kyniä ja niiden käytettävyyttä ei voi olla kehumatta. Suosittelen ihan ehdottomasti hankkimista mikäli tuntuu, että lapsen kynäotteessa on hiemankin korjaamista tai lapsi ei saa kunnon otetta kynästä. Lyijykynä kääntää käden ”automaattisesti” oikeaan kirjoitusasentoon joka on ollut varsin mielenkiintoinen huomattava.

Kirjoittanut Seidi Kategoriassa Buzzailu

6 comments on “Stabilon kynät buzzauksessa

    • Jep, tuo millä spede kirjoittelee kuvassa on normilyijäri, hieman paksumpi kun yleensä ja sikäli tuntuu olevan parempi lapsen käteen. 🙂

      • Täytyy saada testiin… Meen 4v. on yli innokas opettelija vanhemman veljen vieressä..tämä voisi olla vaihtoehto

    • Niissä on kynässä näkyvät sormien kolot toisin päin kuin oikeakätisten kynissä. Sen isompaa eroa niissä ei ole, mutta vasurille on poikasen mukaan erittäin mukava käteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s