Touhua kerrakseen

Ja ei, ei ole ikkunoita pesty sen enempää kuin jouluverhoja / -valojakaan laiteltu. Kovin on juoksupainotteisia nämä viikonloput aina välillä, aamusta hoitelin suunnitelmistani poiketen nettishoppaamista sillä hei. Prinsessa on IHAN rakastunut korealaiseen bändiin nimeltä Bigbang.

Siinä määrin rajua se rakkaus tällä hetkellä on, että meillä tiedetään ihan tarkalleen koska bändiltä ilmestyy mitäkin ja mitä kukakin bändin jäsen tekee. Niin ja missä. Huoks. Onpa tuo ilmoittanut muuttavansakin Koreaan kunhan ikää on riittämiin, tällä hetkellä koulun lisäksi aika menee pitkälti koreaa netin kautta opiskellessa. Näinköhän…

Jotenkin tulee omat Hanoi Rocks-vuodet mieleen. Kun ihan KAIKKI oli vain hannareita. Julisteita seinät täynnä, lehdistä oli pakko selata joka aivaten ainoa juttu jossa edes sivuttiin ihan ketä tahansa bändin jäsentä tai manageria tai roudaria tai ihan mitä tahansa bändiin liittyvää vaikka vain lauseella.

Tarkoitus oli tilata juuri ilmestynyt (torstaina…) Bigbangin kokoelma Amazonista, Suomesta kun sitä ei ainakaan vielä saa. Hintakin oli ihan siedettävä, 77 dollaria eli palttiarallaa 62 ekkeä. Huomautettakoon, että kyseinen pakkaus sisältää kolme cd-levyä ja 2 dvd-levyä.

Ja kas, laittelin tilausta, pikana tietysti koska normilla moinen ei olisi ehtinyt jouluksi ja kas, toimituskuluineen hinta olisikin ollut 102 ekkeä. Siis APUA! Netti on kyllä loistava keksintö, aikani selattuani sivustoja tilasin levyn ebaysta ja toimituskuluineen päivineen hinnaksi tuli 82 ekkeä. Jes!

Samalla kertaa tuli tilattua kännyköihin suojakuoria, pukin konttiin nekin. Prinsessan kaikki joululahjahankinnat on siis tehty, samoin ex-teinin eli ei huono ei. Junnulle nyt ei ole vielä hommattuna yhtään mitään, ei sen puoleen poikaselle 18veekään, poikasen 20vee kohdalla on onneksi jo selvät sävelet lahjan suhteen mutta niin.

Junnu ja poikanen 18vee. Mitä hiivattia niille keksii? Spedellekin on jo kokolailla tiedossa kaikki mitä hommata ja osa jo ostettunakin joten ainoat murheenkryynit on ihan selvästi nämä kaksi sankaria. Shoppailut shopattuani otin ja rempaisin itseni markettiin, kas kun huonekuusihan tarvitsi sen suojaruukun.

Valikoima ei ollut järin mairitteleva mutta hitsiläinen, pakkohan se oli jotain silti keksiä sillä ihan pelkällä omalla muoviruukullaan kuusi ei järin kiva ollut. Valkoinen tai punainen olisi ollut ihan in ja pop, likipitäen hälläväli muodolla mutta pah ja pöh, ei niitä tietenkään ollut riittävän isoina. Joten harmaalla mennään, parempi sekin kun ei mitään.

1441464_10152840747943771_6464071313789586621_n

Hontelohan tuo kaveri vielä on, ja vähän surullisen hahmon ritariakin siitä löytyy mutta elän vahvasti toivossa että suurella sydämellä ja rakkaudella se kasvaa ja komistuu ja vahvistuu ja oih, tekee omistajastaan vielä ylpeän! Iski niin silmään marketissa jo reilu viikko sitten moinen että perjantaina en enää kyennyt vastustamaan…

Markettireissulta palattuani ennätin juuri ja juuri purkaa kapsäkkini kun oltiin jo taas menossa. Ukko oli näet saanut huippuidean sillä aikaa kun minä pyörin kaupoilla ja kas, markettihttiinhän sitä taas päädyttiin. Tosin matkalla nakattiin poikanen 18vee, prinsessa, junnu ja spede Hoplopiin.

Pari tuntia siinä meni tiukasti marketeissa pyöriessä, etsinnässä kun oli sälekaihtimet junnun huoneeseen. Siis oikeasti, miten vaikeaa voi olla löytää sälekaihtimia? Ilmeisen hankalaa, olimme jo valmiit luovuttamaan kunnes huomasin Jyskin mainostolpan ja totesin ukolle, että jos sielläkään ei ole niin se on sitten soromnoo.

Ja kas, sieltähän ne kaihtimet sitten löytyikin… No, tulipa pyörittyä. Siinä matkan varrella tuli einehdittyäkin, kävimme ”lounaalla” makkarakojulla. Kotimatkalla napattiin tenavat kyytiin, kotona ukko asensi kaihtimet ja touhusimme sapuskaa.

Poikanen 20vee pääsi lomille armeijasta, aamuja on jäljellä enää niukasti ja se on mahtavaa se. Poikanen 18vee puolestaan lähti kaverinsa kanssa kylille ja me jäimme vain olla öllöttämään. Toki siinä sitten tuli ne pyykit pestyä ja kynttilöitäkin polteltua, illalla vielä putous töllöstä ja avot sie, lauantai oli plakkarissa.

Tälle päivälle ei ohjelmassa olekaan sitten muuta kuin kutimia ja tallenteita. Tai mistä sen tietää vaikka tässä vielä intoutuisi jotain touhuamaankin mutta tarkoitus ei todellakaan ole. Ensi viikon hoitelen yksin ohjaajan hommia omassa luokassa joten tiedossa on takuuvarmasti puuduttava viikko.

Vaan jaa. Se on kuulkaa näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, moro ja have fun!

1531597_10152840754593771_8952002171851261261_n

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s