Maanantaita

Himppasen harmaata mutta ah niin ihanan lämmintä sellaista. Takana on hyvinkin vauhdin täyteinen viikonloppu, meillä näet innostui prinsessa leipomaan. Ja leipomaan. On kuulkaa sitten hieman montaa laatua touhuttu prinsessan toimesta, paria eri kääretorttua ja yhden täytekakunkin lapsi otti ja leipaisi joutessaan.

Muutenkin vauhdissa riitti, poikanen 20vee kun pääsi lomille jo torstaina ja hilppasi kotiin lauantaina päivällä. Kaverina tällä oli joku nuori neito, ihan mukava sellainen, ja nähtäväksi jää näemmekö me neitosta toistekin, poikanen kun väitti olevansa kovin ihastunut neitoseen.

Niin, se poikasen yli kolme vuotta kestänyt parisuhde on ilmeisesti nyt ohi, tavaroitaan poikanen haki ex-tyttikseltään perjantaina minun hammaslääkäristä palattuani. Saapa nähdä onko ero sitten pysyvää mallia vai ei, pitkäänhän tämä on ollut juupas-eipäs-meininkiä poikasella ja tyttiksellä.

Lauantaina puhuimme asiasta pitkään ja hartaasti poikasen kanssa kun tämä hilppasi uudemman kerran kotiin iltasella. Siinä välissä he hakivat neitosen kanssa poikasen auton ja neitonen lähti kotiinsa sillä työpäivää tälle pukkasi sunnuntaille ja olivat poikasen kanssa sopineet, että poikanen viettää iltaa kavereidensa kanssa.

Sehän se on yksi iso ongelma ollutkin poikasella ja tämän ex-tyttiksellä. Ymmärrän kumpaakin osapuolta tässä kohtaa, tyttishän on halunnut että poikanen viettää kaikki lomansa vain ja ainoastaan tyttiksen kanssa, poikanen taas on halunnut monesti olla kavereidenkin kanssa ja lopputulemahan on aina ollut päätön riita ja mielipaha kumpaisellekin osapuolelle.

Nähtäväksi siis jää mihin tilanne tästä menee. Omaa asuntoa poikasen on tarkoitus ryhtyä nyt katselemaan kunhan armeija-aika on paketissa ja onpa tuo siinä samalla suunnitellut muutenkin tulevaisuuttaan. Onneksi tällä pitäisi olla työmaa valmiina odottamassa kunhan armeijasta pääsee.

Lauantain ja sunnuntain välisen yön poikanen yöpyi täällä kotosalla, pyörähti iltasella vielä kaverillaan ja eilen poikanen kävi poikasen 18vee kanssa vaihtamassa talvirenkaat autoonsa ennen kuin palasi armeijaan. Me muut lähinnä ihmettelimme prinsessan leipomispuuhia ja tuli siinä erinäinen tallennekkin tuijoteltua.

Nyt jatkan tiukasti ehjästä hampaasta nautiskelua, tuntuu niin mukavalta kielen kärkeen kun sitä kutitettelee. Taidanpa moisen riemun kunniaksi ottaa vielä kupposen kahviakin ennen kuin alan valmistautua työmaalle, speden tauti kun on onneksi taittunut ihan kokonaan. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Maanantaita

  1. Kyllä se niin on ettei suurperheen elämä rauhoitu koskaan. Nuo nuorten parisuhdeasiat ovat todella vaikeita ja parempi olisi tietysti niin, että kumpikin saisi myös omaa aikaa ja omia kavereita. Tietysti armeija-aikana ymmärtää senkin, että vakiystävä haluaa pitää toisen lomilla itsellään, mutta ehkä ovat nyt päässeet molempia tyydyttävään ratkaisuun.
    On muuten tosi hienoa, että selätit sen hammaslääkäripelon! Minäkin tilasin itselleni ajan ensi maanantaille paikkausta varten. Muuta ei pitäisi sitten ollakaan vuoteen tiedossa. Ja kyllä nuo raskaudet usein heikentävät hampaita ja toisilla vain on sellainen hammaslaatu, että se hajoaa, eikä sille voi mitään.
    Mukavaa viikkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s