Krapulaa pukkaa.fi

Että tervetuloa vain pyhäpäivään. Krapula pyhäpäivänä onkin harvinaisempi oireyhtymä mutta tänään se näemmä olisi täällä. Kirjailen siis hyvin lyhyesti.

Minullehan krapula aiheuttaa myös tarpeen pulista, kiva. Päähän koskee, huono olokin on, mutta muistinhan kertoa?… Jep jep. Viikonloppu sinänsä on ollut mainio, eilisen illan vietimme yhden varalapsosen 20vee + alikessupippaloissa. Varalapsonen meni armeijaan kesäkuussa ja kas, se pirulainen päätyi valan jälkeen aukkiin. Omg!

Äitinsä paukuttelee henkseleitä (vaikuttaa naapuriltaan..) ja varapoikanen on kauhuissaan. Miten hitossa hän sinne? Ja entä jos ääni ei riitä? Ja osaako hän? Entä jos ei? Varaäiree lohdutti toteamalla että haloo pentu: sä osaat, sä pystyt ja susta tulee loistava! Varalapsonen istui tiukasti kiinni kyljessä ja tuumi.

Varaäiree palasi moisista pippaloista himppasen lippa vinossa ja väsyneenä. Ikäkö tässä painaa? Sinne ne teinit jäi pilettämään, itse kaipasin vain sänkyä ja vaakatasoa. Jota muuten kaipaan nytkin, ja jota ei ole tähän aikaan päivästä tarjolla sillä spede. Kun jaksaisi edes kurvailla ruoan noutoreissulle heseen, olo olisi kuin voittajalla.

Kotiutumisen perään äiree torkkuikin nojatuolissa, ylläri, ja odotteli poikasta 18vee kavereineen kotiin. Ei muuten näkynyt kolmeen mennessä. Äiree sen sijaan joutui luovuttamaan pelin ja siirtymään sänkyyn, siinä samalla kun kauhisteli Näsin kohtaloa. Miten hemmetissä se Näsi niin osuukin johonkin kipuhermoon?

Samalla, toki, äiree ihmetteli 90-luvun pirskeiden kuvioita. Siis niiden jotka hesassa järkättiin eli suuressa maailmassa. Onko tungettelevaa kysyä että miten ymmärtäisitte lipun kekkereihin?

10624661_10152702305094722_9185341610516271280_n

Niinpä niin, niin minäkin. Todellisuus olikin ollut toinen, moisen lipun ostaneella yli 18-vuotiaalla ei ollut oikeutta keikalle. Keikkapaikan ikäraja kun on 24. Hienoa ja upeaa! Että 12 ekkeä maksoit lipusta mutta pöh ja pah, et sä tänne pääse kun et oo sitä 24 vuotta. Olkoonkin että lipussa könöttää 18…

Yllätys lienee että moisesta on konahdettu siellä ja täällä. Käsittääkseni koko järjestelyt kyseisten kekkereiden suhteen on mennyt enemmän ja vähemmän takapuolelleen. Eipä käy kateeksi kamupariskuntaa joiden oli tarkoitus nähdä Daze ja joka näki vain kätensä kielloksi ojentaneen portsarin käpälän.

Vaan jaa. Huomenna olisi työpäivä joka tarkoittaa sitä, että taidan mennä takaisin makuuasentoon sohvan nurkkaan ja totean seuraa kaipaavalle spedelle että sori, äitiä nukuttaa nyt. Se on siis moro ja have fun, kerranko se itse-aiheutettu tauti iskee tännekin.

2 comments on “Krapulaa pukkaa.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s