Buzzador ja thermacare

Tällä kertaa otimme testin alle Buzzadorin lähettämät Thermacare-selkälämpötyynyt ja voi pojat, mitä kapineita ne ollenkaan ovat! Poikanen 17v oli telonut selkänsä kylillä riekkuessaan ja aamupäivästä laittelimme hänelle lämpötyynyn selkään. Iltapäivästä selkä alkoi olla jo kokolailla kivuton, toki poikanen liikkui ihan tavalliseen tapaansa päivän mittaan joten luulenpa, että lämpö-liikeyhdistelmä oli ihan parasta ikinä.

img-content_Packshot_Ruecken_220x220_fi_dk

Kyseisten tyynyjen vaikutushan perustuu nimenomaan lämpöön joka on iholle todella miellyttävä. Itse kokeilin tyynyä muutamaa päivää myöhemmin ja koska ilmakin tuppasi olemaan suht helteinen niin läheskään maksimiaikaa en voinut antaa tyynyjen olla paikallaan, siinä määrin hiki niiden kanssa tuli.

Käytössä tyyny oli aivan mahdottoman mukava. Se ei todellakaan painanut, ei rajoittanut liikkumista millään tavalla eikä toisaalta kuumennut liikaa. Kaiken lisäksi se oli täysin huomaamaton farkkujen vyötärönauhan ympärillä joten voisi kuvitella, että sitä voi käyttää liki vaatteiden kuin vaatteiden kanssa. No, ehkä pikkumustan tai muun vartalonmyötäisen vaatekappaleen kanssa se ei sovi.

Tämä tuote oli todella mukava buzzattava, annoin muutaman näytepakkauksen työkavereillekin ja yksi heistä sitä kokeilikin liki samantien kehuen tuotteen maasta taivaisiin seuraavana päivänä. Suosittelen kokeilemaan jos selkä jumittelee, itselläni sitä vikaa on ollut vuosikausia ja tämä oli ehdottomasti yksi parhaista siihen kokeilemistani tuotteista.

Kirjoittanut Seidi Kategoriassa Buzzailu

2 comments on “Buzzador ja thermacare

  1. Onko tuo lämpötyyny kertakäyttöinen? Entä onko sulla tietoa hinnasta? Ja joo, edellisen postauksen ihmettelyistä olen ihan samaa mieltä! Joku aika yleinenkin muutos on tullut lasten kasvattamisessa tavaroista ja järjestyksestä huolehtimiseen. Mistä lie johtuu?!

    • Se on tosiaan kertakäyttöinen, mutta ah niin ihana että ei mitään rajaa! 8,90 näyttäisi hinta olevan kahden kappaleen pakkaukselle Yliopiston apteekilla eli ei ne onneksi mitään järkyn hintaisia ole.

      Tuon kun tietäisi että mikä ihme siinä on. Jotenkin tuntuu, että aika monessa perheessä valta on siirtynyt lapsille ja jos ei nyt ihan täysin siirtynyt niin ainakin se on jaettu lasten kanssa. Ihmettele siinä sitten mikä on kun tenavat ei usko mitään…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s