Ja taas. Täällä. Plääh.

Eipä nämä unet vaan anna armoa yli kuuden mutta mikäs siinä sitten. Oikeastaan olen monesti miettinyt, että miksi ihmisen pitää nukkua PITKÄÄN vapaapäivinä. Mitä se hyödyttää? Miten se muuttaa ihmistä? Onko ihminen muka paremmin ”moodissa” kun herää arkisin kukonlaulun aikaan ja viikonloppuisin sitten joskus? Jaa-a.

Minäpä sitten otin ja riepaisin ihan tosissani eilen aamusta. Ysin kanttiin olimme jo kovaa kyytiä suuntaamassa kohti marketteja junnun kanssa, nyt tällä on kolmet uudet farkut (on muuten ainoa näistä tenavista jotka tuossa iässä käyttä VAIN ja ainoastaan farkkuja kun paikan saa) ja hyvä mieli.

Ne toppahousut vaateliikkeessä ei pelittäneet. Olinkin vähintäänkin yllättynyt siirryttyäni sittarin puolelle ja sovitettuani päälleni yhtä toppapukuvaihtoehtoa. Siis oikeasti! Edelleen ne housut oli isot (aina ne on kun on kyse koosta 36) mutta se takki. Ja se asu noin yleensä!

Juups. Ostin sitten 120 euron toppapuvun. No, toki olen ostanut viimeksi toppavaatteita itselleni ehkä .. 2004? Voi toki olla 2003. Tai ehkä 2ooo. En ole varma mutta aikaa siitä on vuosia vuosia ja vuosia. Nyt otin ja rempaisin ihan tosissani. Oli jo aikakin! Hieman se hinta hirvitti mutta tein laskelmia; okei jos toimin näillä seuraavan viisi vuotta niin se on rontti 20 ekkeä vuodessa.

Samalla reissulla hankittiin erinäinen määrä farkkuja junnulle, mustetta tulostimeen ja kotiuduttuani aloin askarrella paskarrella ja tulos oli tämä…

poke

 

Nyt on spedellä kunnon pokekansio. Jes! Loppupäivä menikin nautiskellen vuoroin speden, vuoroin junnun ja vuoroin prinsessan seurasta. Ennätinpä siinä nauttia poikasesta 19vkin tämän piipahtaessa ”muutaman tunnin”. Mahtavan hieno lauantai! Illan kruunasi putous ja suosikkihahmoni Jäbäleisson.

Tänään ajattelin touhailla valmiiksi puuttuvan sukkaparin, yksi työmaani pilareista on koulusihteeri jonka kohdalla elämä ei ole aina potkinut hyvällä. Ehkä näistä on iloa? sukat

Koska sormeni ei vaan millään taipuneet oman suosikkijoukkueeni väreihin niin toki ne silti taipui leijonein väreihin… Alunperin piti viedä ystävälle vain nuo lilat jotka kudoin viikolla mutta pakko oli tehdä vielä vaihtokappaleet.

Tänään on luvassa vain tallenteita, kutomista, olemista ja ehkä, kenties jopa kotva ulkoilua speden kanssa. Muilta osin vain odottelen huomista. Se on siis moro ja have fun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s