Oikein hyvää uutta vuotta 2014!

Meillä vuodenvaihteenjuhlallisuudet perustuivat tänä vuonna pitkälti lastenjuhliin eli pöytä laitettiin koreaksi ihan vain ja ainoastaan lapsia (ja miksikäs ei teini-ikäisiäkin) ajatellen. Toki osingoille mahtui muutama aikuisikäänkin ehtinyt, sekä vanhempien että aikuisikään ehtineiden lasten muodossa…

Skumppapippalot

Nämä aivan ihanat lastenkuohujuomat päätyivät meille testattaviksi Hopottajien kautta. Maut olivat kerrassaan mainiot kuten etiketitkin, niin eikä sovi tietysti unohtaa muitakaan tarjoiluja eli perunasalaattia, makaronikinkkusalaattia, cocktailtikkuja sekä snackseja.

Ensimmäinen kattaus toimitettiin vain ja ainoastaan pienemmille tenaville. Ehdoton suosikki pienempien keskuudessa oli Princess-omena. Tai ehkä sittenkin Autot-mansikka. Äiti itse tykästyi suunnattoman paljon Planes-persikkaan käytyään hieman siitä sivusta maistamassa. Seurueeseen liittynyt naapurin rouva puolisoineen piti eniten Moomin-mustikka-vadelmasta. Hmm…

Valitettavasti aina äidit ei ole riittävän nopeita kuvaajia ja niinhän siinä kävi, että kun tenavien lautaset sai toiveiden mukaiseen kuosiin ja kameran kaivettua esiin niin mieleen putkahti että jaa, olisi ehkä pitänyt pyytää tenavia odottamaan hetki syöminkien kanssa…

Skumppapippalot3

No, pääasia että meno oli ihan mahdottoman mukavaa, lapsilauma mahdottoman onnellinen ja iloinen ja eväät maistui niin kuohuista salaatteihin kuin heikkopäisille. Pienten evästettyä katettiin pöytä himppasen isommille (teini kavereineen sekä muutama isompi nuorukainen jotka tuli päästämään pienille muutaman raketin illan kunniaksi).

Skumppapippalot1

Myönnettäköön, että tälle isommalle porukalle tärkeintä oli syöminen, ei niinkään se kuohujen maistelu mutta hyvin nuorukaislauma senkin handlasi. Ihan ykkössuosikiksi nousi Mikki-viinirypäle. Sitä olisi kumottu vaikka useampikin pullo. Mahtavaa!

Yksi ehdottoman iso plussakin nuorukaisilla oli julistettavissa evästettyään ja tuhottuaan kuohupullon jos toisenkin; täysin lumeton uusivuosi on rakettien suhteen ongelmallinen ja hei, mistä sitä saisi paremman telineen raketille kuin tyhjästä kuohupullosta. Jes! Siis täydellisen onnistunut kampanja Hopottajien taholta!

Tähteelle jäi muuten vielä Moomin-metsämansikka, jonka aiomme maistella koulujenalkamisen kunniaksi ihan vain porukalla tenavien kanssa. Tässä samassa yhteydessä totean, että ensi vuodesta ei voi tulla kuin edeltäjäänsä parempi, niin se on! Mahtavan upeaa uutta vuotta kaikille lukijoille, olkoon se hyvä ja hellä itse kullekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s