Jaksaa jaksaa…

Enää kaksi päivää. Kaksi ihan normaalia koulupäivää, sen perään juhlat ja ah, loma. En pistä alkuunkaan pahakseni moista ihanuutta. Tällä lomalla toivon olevani onnekkaampi kuin syyslomalla eli taudit ja pöpöt, ei tänne kiitos! Toteutuuko toive, se on sitten taas ihan arpapeliä.

Eilen reippailin lähinnä keittiö- ja pyykkiosastolla työmaalta suoriuduttuani, tänään pitäisi sitten reippailla edes himppanen kaupan suuntaan. Huomenna onkin luvassa leivontaurakointia, niin ja työmaalle kulkeutuvien lahjojen laittelua mutta siinäpä se sitten onkin.

Lauantaina on tarkoitus tehdä viimeinen täsmäisku lahjaostoksille kunhan suoriudun sieltä työmaalta kotiin. Haaveissani olen jo päätynyt siihen, ettei lauantain jälkeen ole mikään pakko kipitellä lähimarkettia kauemmas mutta nähtäväksi jää onko kyseessä vain haave vai ei.

Kohtsilleen pitäisi laitella auto lämpiämään, herätellä spede aamupalalle ja ryhtyä tutkailemaan omaa habitusta kuosiin. Vielä yksi aamu herättelyjä speden osalta (!) ja vielä kaksi aamua kun pitää katsoa peiliin hyvissä ajoin. Ah! Lomalla en aio peiliin kurkkia kuin ajoittain, se on ihan varma se.

Kaikille mahdottoman mukavaa torstaita, se on moro!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s