Huoks huoks ja isosti huoks

Univaikeudet on toistaiseksi poissa mutta todnäk tulevat taas. Ehkä kaksi hyvin nukuttua yötä ei korjaa kaikkea? Mitä sanoisin. Tämä vuoristorata alkaa jo riittää. Olen väsynyt, väsynyt ja väsynyt. Aika hämmentävää, että ainoa paikka jossa voit olla rennosti on työmaa.

Kotona elämä on httiä muodossa tai toisessa. Parisuhde on todnäk ainoa joka pitää minut pystyssä kotona, se että hittolainen silloinkin kun puolisko aiheuttaa ketutusta on tuo ainoa joka toimii tarkalleen sen mukaan kuin ennenkin.

En jaksa lähteä edes erittelemään kunnolla missä mennään, mutta todettakoon että hetki jolloin tiedät lapsesi olevan matkalla sairaalaan ja ainoa seinä jota vastaan nojata on elämän miehet ei ole kiva. Ei etenkään kun olet äiti joka on nauttinut laivatuliaisia. Kieltämättä olen onnekkaassa asemassa sikäli, että eksä hoiteli tilanteen ja piti minut kartalla.

Ja jos tämä ei ole riittävästi niin tulee hetki, jolloin ulkorappusilla seisoo hysteerinen pikkusisko. Minun, ihan omani. Kaikki hajoaa käsiin.  Hieman neuvoton olo. Ollut viime aikoina. Ei ole edes jaksanut blogata. Kaikki vain kaatuu käsiin. Omiini.

8 comments on “Huoks huoks ja isosti huoks

  1. Irkku, nyt häntä pystyyn! Sua taas koetellaan kunnolla. Sulla ei taida olla edes menossa se seitsemäs vuosi… Tiiät sen 7,14,21,28,35,42 jne mulla on suurimmat jutut kasaantunut noihin…mä olen kans valvonu viime aikoina, kolmen yön saldo vajaat 10 tuntia ja nekin monessa pätkässä. Tiedän liian hyvin kuin kurjaa on unettomuus. Koita jaksella, kyllä se kohta helpottaa. Voimahaleja 🙂

    • Kuules Pai. Onpa hyvä että muistutit noista sykleistä. Sitähän tämä hittolainen on…

      Muuten, viime yön nukuin kuin vauva, siis ihan mahdottoman hyvin. JES! 🙂 Voimahalit sinnekin unettomuuspainejen keskelle!

  2. Ei kahta ilman kolmatta, sanoi äitini joskus kun ikäviä asioita ja tapahtumia alkoi kasaantua. Niin se usein on, mistä lie sitten johtuukaan. Toivon vilpittömästi, että sinun ja lähipiirisi elämä taas rauhoittuu normaaliksi tai ainakin niin normaaliksi kuin se teinien ja koululaisten kanssa voi olla. Voimia ja rohkeutta!!

    • Marjatta, tosiaan! Tämähän on kolmas kupruilujuttu tälle syyskaudelle, tai sanoisinko ennemmin, kolmas persoona joka kupruilee tälle syyskaudelle eli jes! Oliskos ne tässä nyt sitten? Toivoa sopii 🙂 Kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s