Locobase Repair

2011-11-15 locobase 1

Ilmeisen supisuomalaiseen tapaan kärsin sekaihosta kasvojen osalta, eli toiset kohdat kasvoista on ihan ok vaikka rasvaamattakin ja toiset kohdat taas aiheuttaa suorastaan harmaita hiuksia. Otsan alueen iho varisee talvisin pois pieninä hiutaleina ja iholle levitetyt perusrasvat tuntuvat vain ja ainoastaan kiinnittävän varisevan ihon tilapäisesti paikoilleen, pahimmillaan jopa niin että varisevia ihohiutaleita on rasvan joukossa vaikka miten ja takuulla näet ne peilistä.

Nyt olen löytänyt vihdoinkin rasvan joka todella KOSTEUTTAA otsan aluetta niin, ettei varisevaa ihoa enää ole. Locobase Repair on osoittautunut aivan mahdottoman hyväksi ihon kosteuttajaksi ja onko ihme; voide todellakin tunkeutuu ihon sisään eikä jää ihon ainoastaan ihon pintaan kuten moni muu voide tekee.

Moitittavaa ei löydy voiteen riittoisuudestakaan. Iho pysyy hyvinkin sen 24 tuntia kosteutettuna, toisin kuin monella muulla voiteella. Olenpa saanut kauttaaltaan positiivista palautetta myös heiltä, jotka ovat voidetta kauttani testanneet.

Buzzaaminen tämän tuotteen osalta on ollut todella mukavaa jo ihan siksikin, että jos jokin ajaa ihmisen hulluksi niin kutiava ja variseva iho. No, ei enää, ei kutia eikä varise. Suosittelen kokeilemaan sekä voidetta että buzzaamista!

Kirjoittanut Seidi Kategoriassa Buzzailu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s