No mutta päivää!

Sillä päivähän tämä jo on, kellokin lähenee vauhdilla yhdeksää. Olin toki hereillä jo viiden aikaan mutta koska vapaa -> siirryin takaisin sänkyyn ja tadaa! Ehkä, kenties, tässä on taustalla jonkinasteista yliväsymystä sillä hupsis hei, spedekin on ehtinyt mutustaa jo aamupalan ukon tarjoilemana ja minä vasta kiskottelen itseäni hereille ja hörpin aamukahvia. Ohhoh!

Eilinen työpäivä oli ihan mahdottoman helppo ja keppoinen. Siis oikeasti. Enpä muista yhtä helppoa työpäivää tehneeni sitten pätkäsijaistusaikojeni. Ilmanko virtaa oli kuin pienessä kylässä kun työmaalta lähdin, moisen ylivirtakertymän päätin käyttää kuskailemalla ukon siskoa apteekkiin ja kaupoille.

Vaan jotta se oli kertakaikkisen kivaa! Siellä me kuulkaa pyörimme kuin papuset jossain ja aikaakin meni niin että heikompaa hirvitti. Sitä ennen olin toki ehtinyt joutua multipissityksen uhriksi, kiitos moisesta kuuluu poikaselle 19vee. Minulle näet soitettiin poliisista, päivää. Että ollaan tässä tätä poikaa koetettu tavoitella ihan urakalla mutta eipä vaan vastaa…

No, kunnon multipissitysuhrin tavoin totesin soittajalle että näinpä, tuolla vaihtuu numero niin taajaan että hyvä kun äitikään perässä pysyy mutta toki uusin numero on antaa, olisikos tarpeen… Siinä kohtaa poikasen pokka petti ja puhelimesta kuului lähinnä räkänaurua. Justaansa, en tiedä riittääkö tämä viime syksyinen lahjus korjaamaan itsetuntoani moisen huiputuksen perään.

kynttilä2

 

Todettakoon siis, että eilinen oli kaikkineen hyvinkin onnistunut päivä. Moisen onnistumistuntuman jälkeen olikin helppoa kuin heinänteko ottaa relasti ilta ja istua kuin suolapatsas nojatuolissa. Moinen suolapatsastelu taas aiheuttaa väkisinkin sen, että tänään on pakko toimia, mm pyykkikone jäi käynnistämättä. Höh! Toisaalta, siskonmakkarasoppa tuli keitettyä joten ihan pelkän uhreilun kaavalla ei menty.

Koen muuten hyvin masentavaksi sukkaparin jota olen kutomassa, olkoonkin että kudon niitä rakkaudella ja lämmöllä. Mikä ihme ikä tuo 13 on kun pitää saada mustavalkoiset villasukat? Huoh. Toisaalta, jos moinen ikä aiheuttaa sen että ruotsin kokeista saa ysin vaikka ei ole edes ennalta tiennyt moisen kokeen tulosta niin kaipa siitä voi toivotun värisin villasukin palkita.

Vaan jaa. Nyt taidan suosilla suunnata käynnistämään sitä pyykkikonetta, josko sen perään ryhtyisi vaikka pullataikinan tekoon. Se on siis moro ja have fun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s