Höh

Herramunjee sanon mä tätä lenssuilua! Päivä päivältä olo menee surkeammaksi, eilen ehdin työmaalla jo kotvan miettiä että näinköhän tässä kohta ollaan enää työkuntoinen. No, nyt ei auta, se on vain sinniteltävä sillä perjantainahan suuntaamme maailmalle ihan kaksin ukon kanssa. Harmi, että tulen suuntaamaan todnäk hyvinkin puolikuntoisena mutta toisaalta, samassa liemessä se ukko on, lonkka näet alkaa olla siinä kunnossa että huomenna ukko käy lääkärillä siitä.

Työpäivä sujui lenssuilusta huolimatta ihan suht mukavasti. Tenava oli himppasen paremmassa kuosissa kuin edellisenä päivänä ja jaksoi paljon paremmin tehdä hommia, tosin liikuntatunneilla hermojen pituus oli luokkaa -10 johtuen tennareista jotka ei vaan tahtoneet mennä uudelleen jalkoihin ilman sukkia.

Luistimissa olen toki valmis auttamaan mutta tennareissa, en. En ihan siksikään, että tenava otti ne pois vaikka oli juuri saanut ne uudelleen jalkaansa ja olin ilmoittanut että kohta on paikan vaihto edessä joten kengät pitää olla jaloissa. Lensihän ne, kengät, muutamaan kertaan. Ja otsakin meni kurttuun muutamaan otteeseen mutta sittenkään mitään megalomaanisia raivareita touhu ei saanut aikaan. Aikansa kiukuttuaan tenava sai kuin saikin sen toisenkin kengän jalkaansa ja siirryimme leikkikselle.

Arvatenkin tenava kiskoi, heti kun silmä vältti, tennarit jälleen jaloistaan. Komensin laittamaan ne takaisin sillä yksi ehdottomista säännöistä on se, ettei a. koulun pihassa ja b. leikkiksellä olla ilman kenkiä koulupäivän aikana. Kumpaisessakin paikassa kun tuppaa alueen nuoret heilumaan viikonloppuisin ja iltaisin ja ei se ole lasinsiru eikä kaksi jotka on kuskattu roskiin kumpaisestakin paikasta. Tämäpä sitten kiukuttikin tenavaa lujasti siellä leikkiksellä, jopa niin lujasti että tönäisi yhtä kaveriaan telineillä.

Puhutteluhan siitä tuli eikä ikävää ohjaajatätöstä, minua, kiinnostanut yhtään vaikka kenkien laitto olikin kovin hankalaa hommaa. Kas kun ne kengät muuten sujahtaa aina ihan tuosta vain jalkaan välkälle lähtiessä… No, onhan se nyt sikäli eri että tenavan jalat oli takuulla hikiset kentällä juoksusta ja sukkiahan tämä ei suostunut laittamaan takaisin jalkaansa (ihan hieman helpommin saattaisi sujahtaa jalkaan sukan kanssa) mutta silti.

IPssä hommat sujui kuin leikki, noin suunnilleen. Minä ilmoitin siinä hommien lomassa meidät koulutukseen yhdeksi lauantaipäiväksi ja sihtailimme mahdollisia kulkuvälineitä samalla kertaa. IPn siivouksen jälkeen siirryimme jälleen ulkosalle tenavien kanssa ja voin kertoa, että huokaisin helpotuksesta kun pääsin kotiin. Ihan hieman on olo vetämättömissä, taitaa lenssu tehdä tehtävänsä.

Oli muuten perin outo kotiinpaluu sillä kotona ei ollut ketään. Kyllä! Prinsessa oli jäänyt kaverinsa kanssa suoraan kylille, samoin oli tehnyt poikanen 17v omien kamujensa kanssa ja junnu taas oli mennyt suoraan serkulleen. No, olipa ainakin hiljaista ja rauhallista kun hörppäsin kahvikupposen voileivän syötyäni, spede näet ei paljon puhunut eikä pukissut vaan keskitti tarmonsa leluihinsa. Jes!

Todettakoon, että koko loppupäivä meni oikeastaan ihan vain ollessa. Söin, join kahvia, pälpätin kotvan puhelimessa ja söin ja join lisää kahvia. Surffasin nettisivustoja ja vain olin. Yksi L-harjoitus tehtiin speden kanssa ennen kuin junnu kotiutui ja tämän kotiuduttua tein tämän kanssa matikanlaskut jotka tämä oli kokenut ihan liian vaikeiksi.

Junnu pyörähti vielä iltasella kirjastossa, saman teki prinsessa kaverinsa kanssa ja speden käytin kylvyssä. Onhan sitä siinäkin kerrakseen hommaa. Luulenpa, että tänään tulen jatkamaan kokolailla samalla linjalla kuin eilen, ainakin näin aamusta olo on ruokottoman pska, jos näin voi sanoa.

Onneksi nenäjasilmätvuotaapäästä-ongelmaa ei ole, ainakaan vielä, ongelma on lähinnä kaktus kurkussa ja todella ärsyttävä yskä joka paukuttaa rintakehää läjään joka kerran yskänpuuskan iskiessä. Kauhulla odotan josko se nenäsilmä-osastokin vielä iskee, se kun tietää sitä että liike loppuu siihen paikkaan. Millä sitä liikkuu kun ei näe eteensä vuotavilta silmiltä?

Kaipa tässä käy vielä niin, että perjantaiaamuna herään julmetussa räkäröhnätaudissa enkä kykene muuta kuin niistämään ja kuivaamaan silmiäni. Jotenkin se sopisi, onhan tarkoitus lähteä kaksin sinne reissuun. Pitäkää peukkuja ettei niin käy! Ja nyt, lisää kahvia koneeseen ja josko sen perään tutkimaan saako näitä kutreja mitenkään asettumaan. Se on moro ja have fun!

2 comments on “Höh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s