Huokshuoks ja vielä kerran huoks…

No, tänään se sitten on, reissu poikasen 17v kanssa. Huokaus sanon mä. Mitäpä sitä sitten siellä sanoisi? Juu, näin kävi ja juu, lienee ihan ymmärrettävää etten todellakaan voi kulkea yksintein enää 17veen perässä. Ketuttaahan tämä, sille nyt ei voi mitään eikä kaiketi ole tarpeenkaan voida.

Eilen ehtoolla minulla oli muuten jokseenkin sairas olo itselläni. Se kaktus kurkussa palaili tehokkaasti paikalle aamusta eikä siihen tällä kertaa tahtonut auttaa edes kuuma kahvi. Muilta osin olo oli ihan suht jees aina ehtoopäivälle asti, iltapäivästä alkoi viluttaa ja kolottaa ja jostain kumman syystä päätin makailla sohvalla vällyjen alla.

Eipä se kunnon lämpöä sitten nostanut, 37 kohdalle mittari jässähti ja ihan hyvä niin, olisi jokseenkin kornia mennä tänään kuumeisena kuulostelemaan kommentteja poikasen kanssa. Prinsessa muuten alkoi toeta ihan tosissaan taudistaan jo perjantaiehtoona mutta merkillistä kyllä, eilen ehtoolla tätä oksetti taas suht reippaasti. Oksetuksen syy taitaakin olla niskoissa, prinsessallehan on muutaman kerran iskenyt noidannuoli niskaan ja samanlaista oireilua on ollut nyt nähtävissä. Ei kiva.

Koska olen muuten riekkumalla riekkunut kotihommien parissa koko edellisen viikon niin eilen ei kotihommia juurikaan enää ollut. Pyykkien viikkailu oli ainoa mikä oli enää tähteenä, kummasti on alakerta pysynyt kuosissa kun olen muistanut joka välissä muistuttaa tenavia siitä että kamoja EI jätetä lojumaan miten sattuu ja astiatkin viedään HETI käytön jälkeen tiskikoneeseen. Ei hassumpaa sanon mä!

Tänään hiippaan siis jälkijunassa työmaalle, joka on muuten sikälikin ihan kiva juttu että työpäivä jää näin ollen himppasen lyhyemmäksi. Ukko menee puolestaan iltavuoroon eli iltapäivästä täällä on sitten suht hiljaista ja rauhallista. Riekuttavaa riittäisi edelleen yläkerrassa mutta taidan jättää sen omaan arvoonsa ainakin toistaiseksi.

Perjantaina lähdemme sitten reissuun, jes! Toivottavasti viikonloppu ei mene kaatosateessa, jo ajatuskin siitä että kaksi päivää menisi tiukasti hotellihuoneessa kuulostaa jotenkin vähemmän kivalta. Ja toisaalta taas, so what! Kunhan on rauhallista ja hiljaista niin ah, siinähän sitä on luksusta ihan tosissaan!

Vaan jaa. Taidanpa siirtyä tutkailemaan uutisannin ennen kuin heittelen illalla tiskialtaaseen ilmestyneet astiat koneeseen. Se on siis moro ja have fun!

2 comments on “Huokshuoks ja vielä kerran huoks…

  1. Toivottavasti poikasen kanssa meni tänään ihan hyvin. Kyllähän noita sattuu jokaiselle nuorelle ja varmasti se tiedetään myös viranomaisissa. Heillä nyt vain on ikävä velvollisuus asiat myös käydä läpi, mutta en usko, että siinä on mitään muuta ihmeellistä. Tsemppiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s