Pekonibroilerpasta

bk2

 

Pakkohan se oli tehdä vielä yhtä ukon lemppariruokalajeista ennen kuin kokkailut on pariksi päiväksi auttamattomasti ohi. Ja tämähän sitä ukon toista herkkua on, toinen on lasagne.

700 g hunajamarinoituja broitsusuikaleita

200-300 g pekonia suikaleina

2 prk (yht 400 g) mustapippurituorejuustoa

0,5 tl sokeria

bk1

Paista pannulla tai padassa broitsut ja pekonit, lisää joukkoon tuorejuustot ja sokeri. Sekoita tasaiseksi ja anna hautua kotvanen kannen alla. Seuraksi keitin 500 g nauhapastaa. Tämä on erittäin nopea ja helppo sapuska tehdä jos vain pekoni maittaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s