Tänään on luvassa jännitystä!

Eilen iltapäivästä, ukon suoriuduttua työmaalta kotiin ja nukuttua ne jokaisen aamuvuoron jälkeiset kauneusunensa, siirryimme ukon kanssa autokauppoja kiertämään. Kiersimme sen ajan minkä ennätimme, yllättävän moni autokauppa laittaa näin kesäaikaan ovensa säppiin jo klo 17, ja totesimme että jaa-a! Jos vain ajaisin enemmän niin kas, auto olisi tainnut löytyä siltä kiertoreissulta mutta niin, koska en aja niin dieselin hankinta ei ole kovinkaan järkevää.

Mutta oli se söpö kuin karamelli! Siis se auto jota hypistelimme. Koska tarjontaa toki oli, mutta ei sitä mieleistä, niin kuuden aikaan suuntasimme jo kotia kohti ja jälleen kerran nettiautoa pelmaamaan. Sieltähän ukko on niitä kärryjä tutkaillut jo viikkotolkulla. Sikäli kiertoreissu liikkeissä oli varsin hyvä suoritus, että saimme hyvin osviittaa siitä mitä tarkalleen haemme ja kas. Tänään olemme sitten menossa katsomaan yhtä mahdollista ehdokasta. Oih!

Hyvin todennäköistä on, että kyseinen ehdokas siirtyy mukanamme kotosalle, sen verran in ja pop se näyttäisi nettiesittelyn perusteella olevan. Tänään tilailen trafilta tarkemmat tiedot vielä autosta ja jos sieltä nyt ei mitään ihmeellisiä yllätyksiä ilmene niin todnäk kaupat päästään tosiaan tekemään. Aivan MAHTAVAA!

Muilta osin eilinen olikin pitkälti toisinto näistä lomapäivistä. Pyykkiä, siivoilua ja ruokaa. Niin tai jaa, olihan siinä nyt jotain poikkeavaakin. Prinsessa näet oli sopinut kaverinsa kanssa lähtevänsä heidän kanssaan, melkein perinteeksi muuttuneelle, Hesan reissulle joten eilen pakkasimme kapineita kasaan ja valmistelimme muutenkin lähtöä. Se varsinainen lähtöpäivä on tänään mutta prinsessa siirtyi kaverilleen jo eilen illalla.

Oman jännitysmomenttinsa eiliselle toi toki esimies joka on ehkä yksi vaikeimmin tavoitettavista ihmisistä joita tiedän. Koetin ja koetin mutta eihän tuo puhelimeen vastannut. Lopulta laitoin tälle sähköpostia ja tadaa, ei mennyt edes paria tuntia kun hän oli jo vastannut sähköpostikysymyksiini.

Lievää epätietoisuutta kun on ollut ilmassa sen suhteen että a. koska kirjoitamme työsopparin ja b. voinko ottaa heti työsuhteen alkuun palkattomia, kas kun speden tarhallehan piti ilmoitella paluuaika jo toukokuun alussa ja tuolloinhan en vielä todellakaan tiennyt että työsopparini alkaakin jo 1.8. vaan oletin sen alkavan, tietysti, samana päivänä kun koulujen.

Nyt asia on selvitetty ja tadaa! Minä palaan työmaalle vasta 8.8. eli päivä ennen koulujen alkamispäivää. Tämä päivämäärä taas oli itsellenikin erityisen tärkeä sillä tuolloin meillä on työmaalla sekä veso että ipn tutustumispäivä joten ihan hyväkin palata tuolloin ruotuun.

Ehtoolla muuten koin vielä yhden vähemmän yllättävän tapahtuman kun junnu hilppasi alakertaan noin tunti maatemenonsa jälkeen. Ei, ei minkäänlaista astmakohtauksen tynkää tällä kertaa vaan lapsi oli, jälleen kerran, repinyt hampaan irti. Kun hammas hiemankin liikkuu tämän suussa niin tämä on se jokakertainen tapahtumasarja. Lapsi menee maate ja keskittää tarmonsa hampaan irrotteluun aina siihen asti kun saa sen irti suustaan. Kiva.

Vaan nyt taidan holasta tuon kahvikuppini tyhjäksi ja siirtyä tyhjentämään pyykkitelinettä. Pitäkää peukkuja että autokuviot onnistuu tänään, tässä on ollut olo kuin vangilla kun ei ole ollut omaa kärryä pihassa. Se on moro!

2 comments on “Tänään on luvassa jännitystä!

  1. Nettiautosta löytyy kyllä ihan hyviä menopelejä. Toinen kaksosista osti Volvon keväällä, jota on nyt käytetty opetusautona ja toinen eilen Mersun. Enää puuttuu ne kortit, mutta eilinen arviointiajo autokoulussa antoi kyllä viitteitä siitä, että kortit lähiaikoina saadaan. Peukkuja, että autokauppasi onnistuu!

    • Sieltä kieltämättä löytyy, olemme joskus aiemminkin ostaneet sitä kautta kakkosauton. Pikkukirppuhan tuli onnenkantamoisena naapurustosta.
      Ja kyllä, ne meni ihan nappiin, jes!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s