Iso, suorastaan VALTAVA reps!

Tiedättekö muuten, kuka maksaa poliitikkojen osallistumisen SuomiAreena-tapahtumaan Porissa? Mm sinä ja minä, ihan niillä veroeuroillamme. Tiedättekö muuten, että hassua kyllä myös PoriJazzit sattuu olemaan samaan aikaan Porissa. Eikö olekin perin merkillistä?

Mitäpä luulette, käykö poliitikot PoriJazzeilla? Mitäpä luulette, joutuvatko he maksamaan sisäänpääsystä konsertteihin? Niinpä niin. Ja toisaalta, jos joutuvatkin niin tiedättekö että on huomattavasti halvempaa osallistua festareihin kun joku muu on maksanut valmiiksi majoituksen ja matkat?

PoriJazzithan alkoi 13.7. ja päättyy 21.7. Hassua kyllä, SuomiAreena-tapahtuma alkoi 13.7. ja päättyy 19.7.  eli niin. Porillehan tämä on kertakaikkisen loistava juttu, rahaa virtaa hotelleihin, ravintoloihin ja itse jazz-tapahtuman järjestäjille mutta niin. En minä tahdo veroeurojani tuhlata siihen, että erinäinen määrä fiksuja ja viisaita ihmisiä keskustelevat keskenään siinä konserttien lomassa.

Yksi esimerkki näistä fiksuista keskustelijoista olkoon se jo eilen manaamani Suomen yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus. Just. Tyypillä, joka sumeilematta nostaa kaiken maailman luontaisetuja mm hotelli-, ravintola- ja matkakustannusten muodossa ei pitäisi olla pokkaa olla kahmimassa muutenkin ihan itse tienaamillaan rahoilla silloin tällöin EHKÄ ravintola- ja hotellilaskuja makselevien rahoja.

Että taas niin sylettää!

Kirjoittanut Seidi Kategoriassa Manailua

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s