Mausteinen jogurttikana

Tämän reseptin olen tylyäkin tylymmin varastanut foodien sivuilta, kannattaa käydä kurkkimassa mitä muita herkkuja sieltä löytyy. Ukkohan tähän hullaantui ihan tuhannenpäiväisesti, samoin pari tenavaa mutta itse vähemmän maustettuja suosivana en tätä ykköslistalleni sijoittanut. Ehkä curry-tahnan määrää vähentämällä tämä olisi minunkin lempparini?

1 iso sipuli

1 rkl ruokaöljyä (esim oliivi)

800g kananpojan miedosti suolattua palapaistia (muukin osa kanasta toki käy paloiteltuna)

2 porkkanaa

0,25 valkokaalia (en laittanut ollenkaan)

3 dl ruoanvalmistusjogurttia (itse käytin turkkilaista 0,5 litran purkin)

3 rkl punainen thai currytahna

Kuori ja viipaloi sipuli ja porkkana. Suikaloi valkokaali. Kuumenna öljy padassa ja lisää kananpojan palapaisti. Ruskista kevyesti. Lisää pataan vihannekset sekä curry-tahna. Freesaa hetken. Lisää sitten ruoanvalmistus jogurtti ja tarvittaessa hieman vettä. Hauduta miedolla lämmöllä, välillä hämmentäen, noin 30-40 minuuttia.

Itse keitin lisukkeeksi basmatiriisiä ja olin kovinkin ihastunut kyseiseen riisiin.

 

 

2 comments on “Mausteinen jogurttikana

  1. Onpa mielenkiintoinen yhdistelmä tämäkin. Broileria ja kaalia. Ja totta, mausteillahan voi aina säätää. Sunnuntain ruoka siis tiedossa. Kiitos, Irkku!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s