So fakin wat…

Noin suomeksi sanottuna. Tilanteita on selvitetty, äiree maksaa vakuutuksillaan vastapuolen (jee hienoo audimiäs!!!) vahingot ja tilanne missä seissään nyt ja tässä on tämä:

pikkukirppu

Jos jotain osataan tehdä niin tehdään se ainakin tyylillä. Kuvassa siis pikkukirppu joka teki enemmän kuin piti. Lopputulos kaikesta yksi lohjennut hammas ja kaksi aivotärähdystä. Eiköhän jokainen meistä ymmärrä mikä se olisi voinut olla jos pikkusuukko olisi osunut hieman edemmäs tai taaemmas?

Lisämomentti; ihan älytöntä mutta onneksi poikasella EI ollut turvavöitä. Jos olisi ollut olisi selkäranka todnäk enemmän kuin rikki. Poikanen on ehkä käkien sukua, tämä kun lensi kuin leppäkeihäs tyttiksen syliin. Tyttiksen pyrstö on ihan lievästi kipeä. Mustelmien ja ruhjeiden määrä on lukematon kuten on myös luottamus Suomen oikeuslaitokseen.

Poikanen kääntyi vasemmalle. Risteyksessä. Audimies, audi vm 2012 ja mies vm 1972, tuli ja pösäytti kylkeen. Ohittaessaan vasurista. Syyllisyys oli selvä heti kun poliisit ehti paikalle kahden tunnin vesisateessa värjöttelyn jälkeen. Tottahan poikanen on syyllinen. Poikanen, 18v, ja  takapenkillä 4 kaveria alle kakskyt. EI käännytä!

Kukaan, siis KUKAAN, ei pitänyt hetkeäkään huolta siitä, että poikaseni oli shokissa. Ei osannut kuin hokea ”äitin auto, äitin auto, kato mitä tapahtui, tämä on äitin auto”. Painoi omilla käsillään päätä maahan kahden tunnin ajan ja hoki lausumaa.  Poliiseita ei kiinnostanut, olihan vastapuoli v -72 syntynyt mies jolle mökkitie oli tuttu.

Kukaan ei toimittanut alle 20v hampaansa lohkaisutta poikaa hoidettavaksi. Ketään ei kiinnostanut että takapenkillä istuneet pojat löi päänsä yhteen LUJAA. ”Ei meitä kiinnosta, syyllisyys on selvä” oli poliisin lausuma.

Okei. Otan koska vain TALOUDELLISEN tappion vastaan. Mutta poikani. Minun POIKANI. Tietääkö kukaan teistä kuinka paljon rakastan häntä. Tietääkö kukaan teistä kuinka pahalta tuntuu, että selvästi shokissa ollutta poikaani ei kukaan, KUKAAN, tahtonut hoitaa.

Tiedättekö. Poikani sössii. Mutta minä rakastan poikaani enkä voisi kuvitella elämää ilman tätä. Tiedättekö minulle hän on joku. Auto on vain läjä peltiä mutta poikani on koko maailmani. Hienoa. Olisitte hoitaneet POIKAANI siinä paikalla ollessanne.

 

6 comments on “So fakin wat…

  1. Annoithan saman palautteen myös poliisille? Kyllä heitä pitää ”kiinnostaa” myös loukkaantuneet. Olen ollut siinä käsityksessä, että Hätäkeskus lähettää aina ambulanssin onnettomuuspaikalle tai ainakin tarjoutuu lähettämään. Aika outoa toimintaa tuo ja tosi pitkä odotusaika. Toivotaan, että kolhuista ei jää mitään pysyviä vammoja.

  2. Audimies oli todennut puhelunsa aikana poliiseille että ei, ei loukkaantuneita, ei tarvitse ambulanssia paikalle. Tosin oli ensin soittanut hätäkeskukseen ja vasta sitten käynyt kysymässä teineiltä ”sattuiko”. Ilmeisesti ainoat pysyvästi teloutuneet osat näissä on oikeudentunto, huh, kaikilla toimii kaikki muut osat. No, tekisipä jälleen kerran mieleni sanoa vanhan sananlaskun mukaisesti ”mitä meidän on väliä kun ei ollut ****** sikojenkaan”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s