Näin se homma etenee!

Sitähän ollaan jo autuaasti pääsiäisviikon maanantaissa. Ja maaliskuun viimeisiä päiviäkin viedään. Ei hassumpaa, ei lainkka hassumpaa! Palmusunnuntain kuvioihin tässä torpassa kuului muunmuassa muutama virpoja. Omat tenavat jätti tänä vuonna virpomisreissut väliin, jes, sillä äiti lahjoi heidät jo kotona.

Muilta osin eilistä vietettiin lähinnä sapuskan, erinäisten kotihommien ja töllöttimen ääressä. Aika selvää on, että viikonloppuisin tulee ulkoiltua ihan liian vähän, pääsiäispyhinä lienee syytä tehdä asialle jotain ja siirtyä vaikka grillikauden avajaisten viettoon omaan pihaan? Perinteisestihän meillä on grillailtu ekan kerran viimeistään pääsiäisenä joten pidettäköön perinnettä yllä tässä kohtaa!

Se aivan paras osuus viikonlopusta oli kuitenkin sitten eilen iltasella. Ukko näet hyppäsi pikkukirppuun ja kurvaili kuosittamaan pakoputken kuntoon. Jes! Huomenna aion kurvailla pikkukirpulla suoraan katsastuskonttorille töistä päästyäni joten katsastusosio kunnostunee siinä.

Huomiselle iltapäivälle suunnittelin myös pikaisen röntgenreissun, junnun kulmahampaiden sijainti kun on täydellinen mysteeri sekä junnulle itselleen että hammaslääkärille. Ei näy ei vaikka maitohampaat on tieltä lähteneet jo aikaa sitten. Muutenkin nämä hammaskuviot on nyt kovin kartalla tässä talossa, spedelle kun ilmestyi ensimmäinen rautahammas suuhun.

Yllätys oli kieltämättä melkoinen kun rautahampaan satuin etualahampaiden takaa yhyttämään, etenkin kun kumpikaan alaetuhampaista ei edes heilunut. Onneksi tilanne on tältä osin korjaantunut ja tadaa, heiluvaa hammasta löytyy ja silti olen himppasen kahden vaiheilla että pitääkö minun kuitenkin viedä lapsi suun osalta näytille.

Mielelläni en tätä veisi, spedellä kun tuntuu olevan joku älytön kammo kaikkia lääkäriä muistuttavia kohtaan. Jo pelkkä vihjaus lääkärikäynnistä saa lapsen kirkumaan kuin heikkopäisen joten suuhun kurkkaaminen hammaslääkärin taholta saattaisi hyvinkin edellyttää rauhoittavaa piikkiä ahteriin. Kiva.

No, ehkä odottelemme vielä tämän viikon ja ryhdymme toimiin pääsiäisen jälkeen jos heiluva hammas ei etene poistumisaikeissaan. Sen poistaminen hammaslääkärin taholta kun tuskin on kummoinen toimenpide mutta speden kiikuttaminen hammaslääkärin tuoliin voikin olla sitten ihan toinen juttu.

Huomasinpa tuossa muuten eilen illalla yhden pikkuriikkisen unohduksenkin tapahtuneen. Se rairuoho. Tässä on TAAS käynyt perinteiset ja rairuohon viljely on unohtunut. Voi rähmä! Tänään on siis PAKKO muistaa ostaa siemeniä ja ripsutella kasvustot käyntiin, eiköhän se juuri ja juuri ehdi pääsiäispäiväksi.

Vaan jaa. Luulenpa, että siirryn nyt ihan suosilla kuosittamaan itseäni työmaakuntoon. Jo ajatuskin siitä, että tällä viikolla on vain neljä työpäivää on kutkuttavan miellyttävä, kyllä se kuulkaa niin on. Jei! Oikein mukavaa maanantaita ja se on moro kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s