Olis tuota voinut paremminkin nukkua

Mene ja tiedä mikä riivaa naista kun kesken unien heräsin ja tunnin verran pökötin tiukasti hereillä vaikka kuinka kylkiasennossa pysyttelinkin. Tai jaa, ehkäpä tiedänkin, olisiko tuo ollut telepatiaan liittyvää? Yhdessä kohtaa näet kylläännyin siihen kylkiasentoon ja nousin kotvaksi ylös ja tadaa, mitä olikaan puhelimeen ilmestynyt? Viesti ihanaiselta ystävältä josta oli juuri tullut jälleen kerran isä! Ihanaa!

Mitä taas itse eiliseen päivään menee niin siinähän se meni. Työpäivä sujui sutjakkaan vauhdilla, ohjattava oli toki aikas rauhaton mutta teki hommia silti tasaiseen tahtiin eikä nyrkkikään heilunut vaikka välillä lähellä olikin. IPssä tuo oli onneksi säädyllisen ajan eli mitään totaaliflippejä ei ollut näkyvissä vaikka välillä joutuikin menoa hillitsemään ja rauhoittamaan.

Kotiin saapui innostunut naiseläjä, minulle kun iski mieletön kebabin himo jo työmaalla ja olin ehdottoman varmaksi päättänyt, että kotiin ehdittyäni noudan moista herkkua vakipaikasta. No, en sitten hakenutkaan, huomasin kotvan kuluttua väkästäväni vauhdilla ranskalaisia, nakkeja ja lihapullia nälkäisille joukoille. Pöh!

Ilta kului vakikaavalla; läksyjen tarkastusta, höpöttelyä, pari tallennetta ja silleen. Niin tai jaa, olihan siinä yksi oikein urakaksi käypäkin toimi illan suussa vielä hoidettavana; soittelin näet vakuutusyhtiön vahinkokorvauspuolelle. Poikasen 16v kännykän näyttö näet otti ja sanoi sopparin täysin irti lennettyään lattialle. Ihan kiva. Duudsonin kestävä muka, mitä vielä! Tämähän on jo toinen kerta kun samaisen kännykkähärpäkkeen vuoksi asioimme vakuutusyhtiön kanssa.

Edellinen ihan vastaava puhelin kesti reilun kuukauden ehjänä ja särkyi totaalisti näyttönsä osalta tiputtuaan poikasen taskusta asfaltille tämän pyöräillessä. Tuolloin näytön särkyminen oli sikäli massiivisempi, että siitä tipahteli lasin säläsiä pois, tällä kertaahan näyttö vain heitti itsensä vaaleanharmaaksi.

hola!!!

 

Isot pojat kännykkäfoorumilla tosin tiesi kertoa tästä puhelimesta jo kesällä, ettei tämä ole se varsinainen ”Duudsonin kestävä”-versio vaikka samoilla korulauseilla tätäkin on markkinoitu. Se oikea Duudsoniversio on halvempi malli eli pelkällä Samsung Xcover-nimellä kulkeva versio, tämä kyseinen Samsung Galaxy Xcover ei sitä ole, vaikka esim Gigantin mainoksissa näin markkinoidaan.

Puhelu vakuutusyhtiöön olikin sitten ihan oma juttunsa. Palvelusssamme on ruuhkaa, odottakaa vielä hetkinen jne jne noin 55 minuutin ajan. Kiva. Kun viimein ruuhka edestäni oli kaikonnut kesti itse asian hoidossa muutama hassu minuutti sillä kyseiset puhelimet on tulleet varsin tutuiksi mm vahinkokorvauspuolella. Niiden näytöt ei vain ota kestääkseen tipahteluja, ei vaikka kuinka olisivat mitä lasia hyvänsä. Just.

No, lisätietoja tämän asian tiimoilta saan tänään kun kivakivakorvaussetä soittelee minulle päiväsaikaan. Ensin tämä tutkailee näiden hinnat tänä päivänä (muutama kymppi on tultu jälleen alas) ja tutustuu samalla lähettämääni kuvaan kapineesta. Kuva kertonee omaa suhteellisen karua ja tylyä kieltään.

Tänään lienee luvassa hyvinkin eilisen kaltainen työpäivä. Toivottavasti hommat luistaa edes suht hyvällä sykkeellä kuin eilen ja jos oikein onni potkaisee, niin ehkä ohjattavakin olisi himppasen rauhallisempi. Aika älyttömältä tuntuu aika-ajoin, että kouluvuotta on kohta kestänyt tosiaan koko yksi lukuvuosi ja lapsi on edelleen ihan tarhalaiskuosissa suuren osan ajasta. Huoh!

Vaan jaa. Josko siirryn nyt silottelemaan kutrejani oikeaan asentoon, tänä aamuna väsymys toki vaivaa mutta mieli on hyvinkin iloinen johtuen siitä simppelistä asiasta että mittarissa keikkuu vaivaiset 12 astetta pakkasta eilisaamuisen -19 asteen sijaan. Hehee! Se on siis moro ja viettäkää kivakiva tiistai ja silleen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s