Haiskahtaa norolta

Valalle en tosin vielä mene arvion osuvuudesta mutta niin, siltä tuo haiskahtaa. Oikein mikään ei lapselle eilen tippunut. No, pillimehun ja omenan sentään evästeli siinä päivän mittaan mutta siinä se sitten olikin. Kumpainenkin pysyi muuten sisällä tuntikausia ja tuli ulos ripulin muodossa iltasella.

Noroksi taudin olisin leimaamassa lähinnä siksi, että samoihin aikoihin kun itse hiippailin petiin nousi lapsi istumaan ja itkemään sairasvuoteelleen. Mahakramppia pukkasi, olin jokseenkin varma että nyt kyllä lentää laatta. No, eipä lentänyt, lapsi vain paukautti itsensä kaksinkerroin ja itki sydäntä raastavan lujaa. Mahtoi tehdä kipeää!

Nostin sairastajan syliini ja kas, lapsihan oli kuuma. Noroksi epäilylle on siis ihan oikeasti sijansa tässä kohtaa. Saapa nähdä mikä vointi on nyt aamusta kun tuolta heräilee, yöllä lapsi seikkaili makkarissa itkien; tyyny, missä mun tyyny on. Siis todella epänormaalia käytöstä lapselle heräillessä tuo itkeminen, pääsääntöisestihän me emme edes kuule jos ja kun lapsi siirtyy yöllä väliimme.

Tänään lapsi on pakko saada sekä juomaan että syömään edes vähän jotain. Pelkkä pillimehu koko päivän aikana on ehkä vähän liian vähän mutta kun; illalla ennen sänkyyn siirtymistä kaivoin lapselle toisen pillimehun juotavaksi. Ei kelvannut. Ei kelvannut jäätelökään (!!!) ja tämä lapsi on sentään ns jätskihullu yksilö. Lapsi valitti vain pahaa oloa, oli kuuma ja oli kylmä ja kas, lapsi simahti unille kesken lauseen sohvalle.

Erittäin epänormaalia! Lapsihan ei koskaan simahda unille sohvalle, niin paitsi kipeänä ollessaan, eli illalla taisi olo olla todellakin kipeä. Kaiken lisäksi lapsi ei edes herännyt vaikka kiikutin tämän sänkyynsä peittoon käärittynä eli aina vain epänormaalimpaa. Saapa nähdä miten käy, huomennahan meidän pitäisi olla työ- ja tarhaiskussa.

Eilisen päivän käytin lähinnä siivoillen, pyykäten (lapsihan oksensi haalarinsa…) ja kokaten. Mitään ihmeellisiä kokkailuja en suorittanut, niiden aika lienee lähinnä tänään. Illansuussa pyörähdin ruokakaupalla ja tarkoitus olisi touhuta sekä lasagnea että kinkkukiusausta joukoille. Jos oikein innostun niin saatanpa tuunailla jonkin pikkupizzankin samalla mutta epäilen, että ihan niin pahasti en intoudu.

Illalla sain sitten huonoja uutisiakin vielä päivän päätteeksi; siskolikka menee uusintaleikkaukseen perjantaina. Siskon leuathan murrettiin hieman ennen joulua, siis suukirurgin toimesta, ja aseteltiin uuteen asentoon titaanilevyillä. No, yleensä titaanilevyt on varsin toimivat eikä hylkimisreaktioita tule mutta niinpä niin. Koskas sisko ja yleensä on toiminut yhteen.

Edessä on siis uusintaleikkaus jossa levyt poistetaan ja tilalle asetellaan jotain. Leikkauksen jälkeen alkaneesta tulehdustilasta johtuen kun luutumista ei ole juurikaan tapahtunut ja näin ollen ei voida edes kuvitella, että leukaluuliitokset pitäisi ilman tukea. Voi kun kiva! Tähän kun lisätään se tosiasia, että suht läheinen työkaverini entiseltä työmaalta joutuu uusintaleikkaukseen päänsä osalta niin voila!

Tämän uusintaleikkaus taas on maanantaina ja syykin vielä hieman pskempi kuin siskolla; uudelleen kasvanut kasvain aivoissa. No, johan siitä edellisestä operaatiosta on kohta pari vuotta, onneksi nuppia kuvataan puolen vuoden välein joten oletusarvoisesti tämä uusi kasvain löytyi nyt suht aikaisessa vaiheessa ja on helpommin poistettavissa kuin se aiempi malli.

Saapa nähdä koska minä aloitan leikkurikierteen, tuntuu että läheiset ihmiset on moista hupia harrastaneet hieman niinkuin aina. Koputetaan puuta ja toivotaan, etten aloita. Vaan jaa. Vaikka kello ei ole oikein mitään ja työmaakaan ei tosiaan kutsu niin luulenpa, että käyn sitaisemassa hiukset kiinni ja ryhdyn touhuamaan hieman jotain aamukahvin lomassa.

Se on siis moro ja viettäkää kivakiva tiistai, minä toivon omanikin olevan varsin passeli malli!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s