Myöhään meni

Ei todellakaan olisi pitänyt alkaa perehtyä tuohon uuteen htinlaitteeseen enää iltakasin jälkeen mutta kun… Aiemmin ei oikein saanut aikaiseksi, eikä kiinnostanutkaan, ja kas, kasin jälkeen sain vinkkiä miten toimia sen kanssa. Ehkä me vielä tulemme jossain kohtaa juttuun, tai sitten ei, mene ja tiedä. Ainakin sain idioottikapineen tajuamaan että olen AIKUINEN joka lataa peliä OMAAN PUHELIMEENSA, en suinkaan siis lapsi joka sitä yrittää epätoivoisesti ladata.

Myönnettäköön tosin, että moinen räpeltäminen johtui simppelisti siitä että menin rekkaamaan itseni lauantaina puhelimen vaatimalle sivustolle niin hätäpäissäni, että unohtui muuttaa se syntymävuosi rekkautumiskaavakkeesta. Olen siis syntynyt kyseisellä tilillä vuonna 2013. Kiva. Toisen tilin rekkaaminen ja sitä kautta oman, vuonna 2013 rekkaamani tyypin, määrittäminen itseni lapseksi auttoi ongelmassa. Voi kun hauskaa!

Puhelin kourassa tuli pelleiltyä siis liki puoli yhteentoista. Okei, toki siitä oli hyötyäkin eli daa, nyt on biisiä siirretty uuteen, on siirretty kuvia jne jne mutta opiskelematta jäi vielä se miten laitan lataamani biisin soittoääneksi. No, tuolla ei ehkä ole kiire sillä se microSIM puuttuu edelleen. Seuraavaksi ryhtynen kaivamaan jostain osviittaa siihen, että saako tuohon mistään ladattua lisäohjelmaa jolla sais kellon näkymään myös puhelimen ollessa lepotilassa, se ominaisuus kun puuttuu ainakin ukon Lumiasta ja on kertakaikkisen loistava sillä Nkasissahan se on.

Mitä taas tuli työpäivään niin se meni. Rauhallista oli kyllä mutta koululaista ei ollut mailla ei halmeilla. Oli vain totaalisen saamaton tenava joka ihan tarkoituksella testasi mm sitä onko hiljaisuusmääräys luokassa ihan oikea määräys vai voiko siitä olla välittämättä ja jatkaa pieruäänten päästelyä paikallaan. Kyseinen dilema selvisi suht pian ja me päädyimme lapsen kanssa omiin tiloihimme. Sielläkin lapsi testaili juttua jos toistakin kunnes viimein totesi, ettei se nyt auta. Samat säännöt pätee aina vaan.

Tehtävät tuli juuri ja juuri tehtyä, mutta jollain tapaa se raskas testailu jaksoi jatkua aina välipalalle asti. Siinä kohtaa se onneksi loppui kuin kananlento ja viimeinen tunti menikin jo kuin vettä vaan IPssä. Huh! Saapa nähdä montako viikkoa kuluu näin, että alkuviikot on testiaikaa. Todnäk muutama, toivon ettei kuitenkaan ihan mahdottoman monta viikkoa.

Työmaalta kurvasin tarhalle ja nappasin nuoren herraskaisen kyytiin. Kotona ruokailimme suht pikaisella tahdilla, junnu ja spede lähti kahteen pekkaan ulkoilemaan omaan pihaan ja minä keskitin tarmoani lähinnä keittiön ruokkoamiseen ja puhelimessa pulinointiin. Oletteko koskaan tunteneet massiivista myötähäpeää? Siis niin suurta, että vielä parin päivän päästäkin mietitte että mitä ihmettä tapahtui?

En nyt mene tähän sen kummemmin mutta totean, että lauantaina siinä loppuehtoosta kun olimme jo aikeissa siirtyä sänkyyn ukon kanssa ikkunamme taakse ilmestyi sukulaisia. Siis baarista palaamassa olleita. Sukulaisten piipahdus oli toki ihan jees, eihän nuo viipyneet kuin puolisen tuntia jonka yksi suvunjäsenistä päätti viettää istuen autossa jolla olivat baarista palaamassa. Tämä kyseinen suvunjäsen taas aiheutti sillä istumisellaan totaalisen ”mitvit”-fiiliksen jota on nyt köhitty pari päivää pois omasta systeemistä.

Ihan jo johtuen tästä massiivisesta myötähäpeästä päädyin eilen soittelemaan sekä siskolleni että poikaselle 18v kysyäkseni josko jommalta kummalta onnistuisi junnun kiikutus näytelmäpiiriinsä keskiviikkona, alkamisajankohta kun tosiaan mättää ukon iltavuoroviikolla totaalisesti. Sisko lupautui moisen toimen suorittamaan joten jes! Ei hätää. Aiemmin hätäapukeinoksi ajattelemaani suvunjäsentä en tällä hetkellä kykene edes kysymään sillä sitä ”mitvit”-fiilistä ei ole köhitty vielä loppuun asti omasta systeemistä.

Saatuani tenavat makuulleen poikkesi vielä poikanen 18vkin kotosalla. Lisävinkkiä puhelimen kanssa tuli niin että tärisi ja silläkin se tutustuminen sitten venyi, itse kun olin siinä kohtaa jo aikeissa laskea kapineen käsistäni. Ihan hyvä juttu, kai, eipä tule sitten ihan pystymetsästä käyttöjutut siinä kohtaa kun känny on kaiketi pakko ottaa käyttöön. Ja silti, Nkasia käy surku. Kun juuri olen saanut siitä täydellisen totaalisesti omannäköiseni niin nyt sitten viuh vaan!

Tänään on luvassa normipäivä työmaalla. Mitä kaikkea se normi nyt sitten käsittääkään, todnäk erinäisen määrän säheltämistä ja hermojen testailua. No, kerranko sitä. Spedelle pitää kiikuttaa sukset ja monot tarhaan eli hiihtoviikot jatkuu. Muutenkin tässä pitäisi kohta asetella mahanalus jalkoja täyteen sillä oikeasti, olen niin puutunut ja uupunut jo valmiiksi että minun lienee syytä saada itseni totaalikunnolla virkoamaan ennen kuin suuntaan sinne työmaalle.

Taidanpa siirtyä ihan suosilla laittelemaan villiintynyttä kutristoani kuosiin. Se on siis moro ja viettäkää kivakiva tiistai, minä pyrkinen samaan vaikka tuloksista en olekaan täysin varma.

4 comments on “Myöhään meni

  1. Ehkä tämä sukulainen, joka istui autossa muiden vierailun ajan teki sen siksi, ettei olisi halunnut enää myöhään tulla teille kylään. Ei ollakseen inhottava teille, vaan tälle seurueelleen osoittaakseen, ettei ajoitus mennyt ihan oikein. Ehkä hän ymmärsi, että olitte jo menossa nukkumaan eikä olisi halunnut häiritä. Tietysti kaikki voi olla ihan toisinkin….

  2. Voi Sari, kunpa asia olisikin noin mutta niin, tällä sukulaisella sattui olemaan vähemmän soveliasta seuraa ja vähemmän soveliaat touhut minkä takia ei sieltä autosta poistunut. Edelleen hieman ”täh”-fiiliksillä mennään…

    • Niin oli joo. Moraalikäsitykset taitaa olla kovin erilaisia meillä ihmisillä, minulla ei riittäisi pokka moiseen edes parhaalla tahdollanikaan… No, ehkä tämä tyyppi häpeää itsekin touhujaan, pienintäkään yhteydenottoa kun ei ole sen jälkeen tullut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s