Se meni jo!

Toivo. Niin se on. Eilen päiväsellä ehdin jo kotvan olla toiveikas kuumetaudin suhteen, olo kun oli aamulla suht jees eikä pahemmin niiskututtanutkaan (köhimistä ei lasketa) mutta toisin kävi. Voi jösnykkä soikoon ja pari varaosaa, sanon mä! Illansuussa aloin sitten niiskuttaa ja aivastella ihan tosissani. Voi sanonko mikä! Ja sitä aivastelua, nenän tukkeutumisia ja niiskutusta, sitä on riittänyt.

Päätinkin hoitaa moista oloa kuumalla glögillä. Joka sikäli toimi että punkulla terästettynä niiskutus ja aivastelu tuntui varsin paljon mukavammalta. Nenän tukkeutuminen kun otti ja loppui kuin seinään glögiä nauttiessa, liekö joku mauste joka sai nenän auki alle sekunnin.

Harmillista, ettei moinen vaikutus ollut pysyvä sillä nyt nenä pyrkii taas parhaansa mukaan jökkäämään ja se ei ole kiva se. Eilinen menikin muilta osiltaan mm ElisaShopitissa pyörähtäen, pari markettia pikaisesti koluten (se Dynastian kakkoskausi!) ja pyykäten. Toki siihen sisältyi myös imurointia, pyykkien kuivumaan ripustelua ja ruoanlaittoa, miten muutenkaan.

Maistuipa muuten normaaliruoka hyvältä päivien joulumätön jälkeen, nam! Samaa mieltä oli lapsilauma joka rempoi evästä suihinsa urakalla. ElisaShopitin saldo oli ElisaViihde-tilaus ex-teinille, tämä saanee kapineet käyttöönsä reilun viikon päästä. Markettien DVD-osastot oli pettymys, ei Dynastiaa.

Kotihommat sujuikin sitten kuin valssi vaan, siinä kohtaa kun ei tosiaan nokka vielä valskannut. Kotihommien lomassa päädyin, hups, Elloksen sivuille ja kas, nyt on tilattuna Dynastian kakkos- ja KOLMOSkausi. Johan on jos ei nelosta löydy jonkin marketin laarista kun tutkailupuuhiin ehdin!

Iltasella tosiaan otin ja istahdin nojatuoliin glögimukin kanssa. Mukaan varasin myös Wiener Nougat-rasian ja johan se aika kului sutjakkaasti leffan parissa. Ukkokin ehti työmaaltaan kotiin ja kotvanen siinä pelmattiin ravintoloiden sivuja, kas kun ukollakin alkoi nyt loma ja tottahan tässä pitäisi vähitellen päästä kaksinkin jossain pyörähtämään.

Ajankohta ruokailulle on vielä himppasen auki, samoin paikka, mutta katsellaan nyt minä päivänä tässä liikkeelle lähdetään. Uudenvuodenaaton kuviotkin on saaneet sen verran suunnitelmallisuutta niskaan että todnäk ukon serkkupoika avokkeineen saapuu vuotta vastaanottamaan.

Vaan jaa. Luulenpa, että siirryn kahvikupposen äärestä vähin erin keräämään pyykkejä telineeltä. Poikanen 18v on tänään jossain kohtaa päivää palauttamassa äireen pikkukirppua kotiin joten ihan pelkäksi käkkylöinniksi ja ihmettelyksi se ei tämäkään päivä sovi menemään. Se on siis moro ja viettäkää kivakivalauantai!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s